Eindelijk in Nederland: CSI Grave Danger door Tarantino

Crime Scene InvestigationIn Amerika trok de dubbele aflevering van CSI, geregiseerd door niemand minder dan Quentin Tarantino, 30 miljoen kijkers. Dat zal in Nederland natuurlijk niet gebeuren. Maar Nederlanders zullen wel met net zo veel spanning deze bloedstollende aflevering van CSI kijken. Want in Grave Danger, zoals deze aflevering heet, wordt Nick ontvoerd en levend begraven. Inderdaad, een déjà vu naar Kill Bill 2, ook al geregisseerd door Tarantino. Dat de grote regisseur het uitstapje naar tv maakt, is niet onbegrijpelijk; Tarantino is groot fan van de misdaadserie en zegt geen aflevering te missen. Een echte win-win-situatie dus.

CSI Grave Danger, 21.30 uur, RTL 4

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Eindelijk in Nederland: CSI Grave Danger door Tarantino

  1. Lisanne

    Ik ben een groot fan van CSI en ik heb de finale bloedstollend zitten kijken. Het is gewoon zo ongelovelijk spannend, als Nick in die kist ligt te gillen en te hyperventileren krijg ik het zelf ook ontzettend benauwd. Er zitten momenten in dat je je adem inhoudt en momenten van ontzetting. Je zit er echt helemaal in.
    Ik wacht met smart op deel 2. Het is zo gruwlijk spannend dat je het wel moet kijken.

      /   Reply  / 
  2. Bianca

    door een stomme fout heb ik deze aflevering niet opgenomen. Wie kan mij helpen aan deze aflevering?? Tegen de gemaakte kosten natuurlijk.

    Graag een mailtje sturen……

    Ik hoop echt dat iemand hem heeft en me wil helpen…..

      /   Reply  / 
  3. Mieke

    Ik hoop dat een echt CSI-freak mij kan helpen!
    Ik wil namelijk héél graag weten wat Nick zegt tegen Grissom als hij in de kist ligt en Grissom op het scherm kijkt (hij kan uiteraard wel liplezen, maar ik niet!!!) Grissom zegt: You never did…
    Maar wat zegt Nick???

    Help…!

    Enne, Bianca… je kunt deel twee ook gewoon downlaoden.

      /   Reply  / 
  4. nicole

    weet iemand waar ik deel2 van grave danger kan downloaden?heb de hele week gewacht en ben ik het vergeten.alsjeblieft weet iemand waar ik hem (gratis) kan downloaden?

    alsvast heel erg bedankt

      /   Reply  / 
  5. joop

    weet iemand waar ik het 2e deel kan downloaden of eventueel kan bestellen alvast bedankt voor eventuele reacties

      /   Reply  / 
  6. Jolijn

    Ik weet niet waar je het kan downloaden maar ik heb hem gewoon bij de videotheek gehaald en gekopieerd(stoute ik). Ik zou ook heel graag willen weten wat Nick tegen Grissom zegt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>