Stichting Skepsis: ‘Medium Robbert van den Broeke belazert de boel’

Robbert van den BroekeHet RTL-medium Robbert van den Broeke heeft een belastend verhaal op zijn bordje gekregen. De stichting Skepsis, dat paranormale en pseudeowetenschappen onderzoekt, beweert namelijk dat Van den Broeke de kijker van Er Is Zoveel Meer belazert. Hoofdredacteur Rob Nanninga zegt zijn beweringen zelfs te kunnen bewijzen.
In de uitzending van 18 december ging Van den Broeke langs bij iemand die in een vorig leven Hillegien Rozeboom zou zijn geweest. En het medium kreeg door dat haar man destijds genverbrander was.

Nanninga googlede op dat onbekende beroep en kwam tot de ontdekking dat er een e is weggevallen. De man was niet genverbrander, maar geneverbrander, beter bekend als jeneverstoker. Nanninga acht het uitgesloten dat de geest waarmee Van den Broeke zou hebben gesproken, de e heeft ingeslikt. Van spraakverwarring kan volgens de hoofdredacteur geen sprake zijn. De stichting Skepsis beweert dat het ook niet de eerste keer is, dat Van den Broeke zich op bestaande informatie baseert.

Het verhaal van Skepsis is koren op de molen van iedereen die niet gelooft in het paranormale. En voor Van den Broeke is het onmogelijk om het tegendeel te bewijzen, omdat er voor paranormale zaken geen bewijzen zijn. Maar er zijn wel talloze mensen bij gebaat, mensen die veel steun hebben aan een sessie met het medium. En iedereen die bij Van den Broeke aanschoof, zegt dat hij dingen vertelt die hij onmogelijk had kunnen weten.

Kortom: Zappen.blog.nl gaat geen partij trekken voor de een of de andere. Wel zijn we benieuwd naar de reactie van het medium.

Zie ook:
- Genverbrander woord van het jaar volgens Fok-bezoekers
- Vrouw.blog.nl: Paranormaal ‘kindje’ Irene Moors oplichter
- Irene Moors op zoek naar het bovennatuurlijke
- Robbert van den Broeke voelt dat hij wereldberoemd gaat worden
- Graancirkels, contact met overledenen en entiteiten op RTL

55 Reacties // Reageer

55 thoughts on “Stichting Skepsis: ‘Medium Robbert van den Broeke belazert de boel’

 1. Sievert Derksen

  In een woord gewoon zielig en te gek voor woorden om ook maar tijd in jullie onzinpraat te steken. Robbert is een eerlijke, reine ziel en goud voor ons waard. Ga ander werk zoeken en zeik de boel eens een keer niet af.
  Ik kots van dat Skepsis gedoe. Heb je nooit een opleiding gevolgd dat je dit bent gaan doen. Lekker makkelijk om over iemand heen te kotsen. Walging heb ik van jullie, en eens zul je na je laatste ademhaling merken wat nep is. Laat jezelf eens door hem behandelen en ik denk dat je bek openvalt.Of kan hij ook van jouw info van internet halen(ben je zo belangrijk)
  STOP HIERMEE en laat hem met rust voor je in de problemen gaat raken. Het Goddelijke laat niet weer met zich sollen.
  Ik ben zelf ook paranormaal begaafd en zal voor de volle 100% achter Robbert staan.

    /   Reply  / 
  1. hans

   sievert jij dreigt wel degelijk uit jezelf
   je bedreigt namelijk vaker mensen
   in aspenren en leerdam en zo
   ga lekker volwassen worden
   en laat iedereen in zijn waarde
   mensen die je van dichtbij kennen weten dat jij geen kritiek kan verdragen en dat je dan gelijk aggressief word
   ga dus eerst eens lekker aan je zelf werken

     /   Reply  / 
 2. Han de Lau

  Beste Sievert,

  Ik kan me niet voorstellen dat jij paranormaal begaafd bent. Mensen met die gave dreigen namelijk niet. Wellicht dat Robbert je kan helpen?

    /   Reply  / 
 3. Sievert Derksen

  Ikj drijg niet vanuit mijzelf. Ik bedoel hiermee te zeggen dat ze van Gene zijde niet met zich laten sollen zoals al zolang gebeurt. Ze moeten oppassen voor een negatief effect in hun leven. zij mogen dus een ander wel afkraken zonder hem meegemaakt te hebben. Ik kan hier goed van balen ja!!!!

    /   Reply  / 
 4. Karin

  Wat een gezeur en zielige bedoeling om zo iemand zogenaamd te “ontmaskeren”
  OK, dus dan moeten we gaan googlen? Want wat diegast kan, kunnen wij ook!!En dan vind je dus bewijs?
  Misschien is het dan handig om in je achterhoofd te houden dat heel veel verschillende pagina’s zijn op het internet met dezelfde informatie. En al googelend vond ik deze:

  http://home.versatel.nl/coevorderstambomen/roseboom.html

  En daar staat dus gewoon:
  Hillegien Roseboom, dienstmeid, geboren op ‘t Magien, gedoopt 17 maart 1793 in Coevorden, overleden 7 augustus 1823 in Coevorden.
  Getrouwd op 24 april 1823 in Coevorden met Lubbert Wessels, geneverbrandersknegt, tapper, later hertrouwd met Neeltje Kollen, geboren 29 april 1790 in Dalen, overleden 24 februari 1848 in Coevorden, zoon van Jan Wessels, keuter, bakker, landbouwer, en Geesjen Warners.

  …er staat hier dus gewoon “geneverbrander” …. en trouwens, als hij zijn info van het net had dan had hij dus ook “Lubbert” moeten zeggen ipv “Luwwert”?

    /   Reply  / 
 5. Han de Lau

  Ja, maar toch zei hij genverbrander!!
  Als hij werkelijk zulke gaven zou hebben waarom dan zo moeilijk doen?
  Net zoals het medium Char, die hij volgens mij nadoet is, is het toch puur bedrog.

    /   Reply  / 
 6. Andre

  Karin,

  Leg maar eens uit: hoe kan iemand of een geest op het woord “genverbrander” komen, als de enige plaats in het universum waar “genverbrander” voorkomt een web pagina is, en wel als drukfout. En laat deze pagina nou ook die andere bijzondere details bevatten die Robbert uitpoepte:

  home.planet.nl/~bere0816/Genealogieen/Genealogieen_W/genealogie%20wessels.htm

  Wat Lubbert/Luwwert betreft: een echte charlatan voegt zelf ook wat ruis toe, om niet te echt te lijken.

    /   Reply  / 
 7. Karin

  Ja..toch zei hij genverbrander, ..dus??? Hij zei ook geen LuBBert, maar LuWWert….maar dat was WEL goed op de site gezet…en als je dan zegt dat ie daar zijn info van heeft, dan wordt dat toch ontkracht als hij geen LuBBert zei??
  Dat hij info niet precies letterlijk goed doorkrijgt wil toch niet zeggen dat ie fake is??? Die mensen van Skepsis (belachelijk trouwens om je leven te wijden aan het ontkrachten van dingen….ga iets nuttigs doen) komen tenminste nog met een onderbouwing….de rest van nederland loopt er meteen als een kip zonder kop achteraan.. het lijkt de middeleeuwen wel zeg!

    /   Reply  / 
 8. Han de Lau

  Nou Karin, je mag je toch eens gaan verdiepen in de mensen van Skepsis. Overigens vind ik het en velen met mij een goede zaak dat zij misleiding en oplichterij aan de kaak stellen. Een dergelijk instituut is onmisbaar in dit land waar kennelijk zo’n beetje alles maar mag. Skepsis heeft al veel kunnen ontzenuwen. Het zijn de praktijken van Robbert van den Broeke en cs. die middeleeuws zijn.

    /   Reply  / 
 9. Karin

  Nou Han….weet je dat ik daar helemaal geen zin in heb? En ik blijf het onzin vinden om het als je taak te zien om dingen te ontzenuwen. Het is zo makkelijk en goedkoop om dit nu te gaan roepen. Weet je wat ze moeten doen? Iemand van Skepsis een reading laten doen bij Robbert. DAN pas kunnen ze ECHT oordelen hoe en wat.

  Er gebeurt zoveel meer om ons heen dan wij ons realiseren en waarom dan het vreemde en onbekende meteen afkappen ? Ik heb Robbert gevolgd op TV en ik heb zijn boek gelezen. Heel veel dingen vind ik mooi en bijzonder en ik twijfel er niet aan of die waar zijn of niet. Maar er zijn ook dingen, met name in zijn boek, die ik maar moeilijk kan plaatsen, waarvan ik me niet kan indenken dat het echt zo is.(en ik heb het niet over dat hele genverbrander gebeuren, daar heb ik boven mijn mening al over gegeven) Maar waarom dan meteen roepen dat hij nep is en het bedrog is ? Ik ga heel ver in het spirituele maar omdat hij dingen doet die over de grens gaan van tot hoe ver ik het nog kan begrijpen en ‘geloven’, ..wil niet zeggen dat het dus niet waar is. Ik ben geen wiskundig wonder maar omdat ik de formules van Einstein niet kan begrijpen en plaatsen, wil toch niet zeggen dat ik dan maar moet roepen dat het niet waar is? Ik kan wel zeggen dat ik het op DIT moment niet kan ‘begrijpen’ en dat is wat anders dan roepen: dat is niet waar!
  De hele aarde en alles wat er op rondwandeld en leeft is te mooi en te ingewikkeld om alleen maar te zijn wat het is dat wij zien als wij er naar zo met het blote oog naar kijken.

    /   Reply  / 
 10. Joostw

  Jammer dat sommigen er weer een welles nietes spelletje van willen maken, terwijl er helemaal geen welles is.

  Hij fotografeerd spoken en aliëns, spreekt met gene zijde en heeft cirkels in zijn veld, maar het mooiste is, aan die simpele zielen verdiend hij geld.

  Ik heb nog wel ergens wat testjes voor de heer v/d Broeken, als hij wil zal ik ze opzoeken.

    /   Reply  / 
 11. Maja

  Wat de boer niet kent, lust hij niet.

  Alles wat nieuw is roept automatisch weerstand op. Ach,…. daar zijn wij toch mens voor?!.
  Volgens mij heeft een ieder het recht (en gelukkig maar)om te geloven wat hij of zij wil.Wat ik voor “WAAR” aanneem, hoeft niet voor een ander te gelden. Dat is juist wat ons als individu zo uniek maakt.
  Laten wij anderen a.u.b in hun waarde laten en ons met dingen bezig houden waar wij als individu persoonlijk van kunnen groeien, zonder een ander als “”KAPSTOK”" te gebruiken!!!

    /   Reply  / 
 12. Karin

  Joost…. en wat voor Testjes zijn dat dan? Heb je die zelf gemaakt? Want blijkbaar ben je een expere en zelf ook medium en heb je zelf ook contact met gene zijde, aangezien ik uit je woorden op moet maken dat je absoluut een expere bent op dit gebied. Ik zou zeggen, mail hem en ga je gang. De uitkomst kan je nog wel eens lelijk tegenvallen!

    /   Reply  / 
 13. Fenne

  Niet alle mediums zijn hetzelfde, niet alle readings ook,laten we voorop stellen dat paranormaal zijn bij het leven hoort, zelf heb ik al zeer vreemde, mooie dingen meegemaakt en heb de tv uitzendingen van Robbert met interesse gevolgt.
  Ik moet de stichting Skepsis toch 1-0 geven.
  De laatste uitzending van Robbert was te ongeloofwaardig voor woorden.
  Dat mensen door hem geholpen worden, prima, maar…hij doet niet iets wat andere mediums doen.
  Bij hem zijn de zinnen al aanelkaar gepraat, alsof hij de tekst in een keer doorkrijgt, hij stelt open vragen zoals “ik hoor muziek?” “ik zie een man, met een baard?” “ik zie tekeningen??”
  De man uit de laatste aflevering gaf in zijn enthiousiasme zelf antwoorden op de vraag “ik hoor muziek…door te vertellen dat zijn vader een hekel had aan muziek en hij ermee werkt.
  Direct daarna zei Robbert, “jaja, dat krijg ik nu door”….
  Is het jullie ook opgevallen dat hij precies antwoord geeft en eigenlijk doorborduurd op de vragen die Irene aan het begin heeft gesteld?
  Dat hij enkele namen doorkrijgt, maar degene voor wie hij die reading doet laat vertellen?
  Is het niet allemaal vlotjes aanelkaar gepraat?
  Is het wel erg apart dat hij niet alleen medium is, maar ook foto’s kan maken, op “spokenjacht” kan gaan, plaatsen voelt waar is gemoord etc etc?
  De laatste aflevering maakt hij een foto, die foto is “toevallig” van de non die daar in het kasteel is vermoord, maar….het duurde even voordat wij de foto zagen, eerst zoemde de camera-man in op de lege muur. Robbert heeft dus de tijd gehad om een foto even op te zoeken.
  Nu heb ik ook een digitale camera, we weten dat daar meer foto’s mee bewaard kunnen blijven, hij maakt de meeste foto’s tegen een lege wand aan, die non in kwestie kan allang van papier-mache gefotografeerd zijn.
  Het lag er te dik bovenop.
  Mensen zijn al geholpen als iemand alleen bevestigd wat ze bevestigd willen zien.
  Zie het als een placebo-effect uit de gezondheidszorg.
  Als je ergens binnenkomt en je bent sociaal hoog ontwikkeld, zoals Robbert, je hebt je praatje klaar, je hebt mensenkennis, je kan goed dingen onthouden, dan is het toch kant en klaar dat als een persoon veel muziek in zijn huis heeft staan, dat hij dan van muziek houdt? Dan is die open vraag toch appeltje eitje?
  Over dit onderwerp kan je lang touwtrekken.
  Jammer dat door zo iemand als Robbert, die de commerciele dingen opzoekt via Irene Moors, echte mediums het weer moeten ontgelden door skeptische mensen.
  Probeer eens zo’n programma bij wat hoger opgeleide mensen, door hun analytische kijk zal zo iemand als Robbert zeer op zijn neus kunnen vallen, of ze nou in het paranormale geloven of niet.
  Slik nou maar niet alles voor zoete koek, een beetje onderzoeken mag.
  Laten we niet de kant van het christendom opgaan, dat alles maar waar is, want dan is over 2006 jaar, weer het einde zoek.

    /   Reply  / 
 14. Kobus zwijnhoven

  Ik wil gravuuu hu

    /   Reply  / 
 15. micheal nicht

  zometeen ff lkkr peukie roke, as de baas dr niet is tuuluk he, snap jij ok wel he, heb tog airco

    /   Reply  / 
 16. Henk&Aniie

  Marihuana stinkt..Krulenbol

  Dank je henk

    /   Reply  / 
 17. Gerrie de Paauw

  Hallo ik wou even reageren over wat er van robert gezegt word.Jullie vergeten 1 ding Robert heeft een geest bij zich die hem deze beelden laat zien zo kan hij er foto:s van maken.Robert vertelde al in zijn eerste uitzending dat hij geesten kon zien.Hij zei ook dat hij het al had van kinds af.waarom ik dit kan vertellen,ik ben zelf helderziende en heb al 16 jaar een praktijk ook ik maak deze dingen mee.Ik wil er bij zeggen wat robert in zijn leven heeft gehoord en let wel wat zijn ogen zien zo ziet dat de geest ook die via hem en als die geest wil kan hij hij heel veel.Let wel op zijn gezicht hoe dat steeds verandert als hij een lichtstraal ziet.Ik weet uit ervaring dat geesten misleidend kunnen zijn. Maar deze Robert spreekt wel degelijk de waarheid. we willen allemaal zo graag weten of er meer is tussen hemel en aarde en als er is 1 is die daar over praat en daarbij nog kan bewijzen dan is het bedrog.Het is maar goed dat niet alle mensen mee maken wat Robert mee maakt ze verklaren je voor gek als je er over praat. Maar Robert ik geloof je omdat ik de zelfde ervarings heb en naar jou heb gekeken je leeft met een geest die jou die boodschappen geeft,via om tegen je te praten en via foto”s. Maar jij weet dat het niet altijd makelijk is om jezelf tezijn .Als de mens eens besefte wat jij en ik zo al daar in mee maakte dan hielden ze wel op om jou te beschuldigen groeten van mij. Je legt de mens ook heel goed uit wat alles betekend voor jou is het geen show maar echt en ja het is echt blijf vertrouwen in je zelf hebben

    /   Reply  / 
  1. p hoeben

   Lieve Gerrie,
   overal ben ik naar jou opzoek
   je zou zijn verhuisd en hopelijk heb ik je nu weer gevonden
   kun je mij aub mailen
   hopelijk heb je mijn gegevens nog
   knuf Petra

     /   Reply  / 
 18. Antoinette

  Wat zou de wereld er toch anders uitzien, als mensen niet zo moeilijk deden om in iets te geloven.

    /   Reply  / 
 19. Jesse

  Denken jullie nou echt dat als je dood bent je niets beters te doen hebt dan controleren wat je nabestaanden aan het doen zijn? Om vervolgens je oordeel daarover door te geven aan die Robbert? Ik hoop niet dat het ons lot is om zo na onze dood dat te gaan doen.
  Wat ik denk is dat Robbert een heel zielig figuur is die geld probeert te verdienen over andermans emoties. Mensen die hierin geloven kan ik niet eens ongelijk geven, want het is prettig om op deze manier antwoord te hebben op de moeilijke vragen in het leven. Maar ik denk ook dat je heil zoeken in die Robbert niet het antwoord op deze vragen is. Denk er zelf eens goed over na, in plaats van je te laten lijden door een man die zich kapot lacht en misbruik maakt van mensen die in een moeilijk moment zitten in hun leven. Ik vind dat Robbert van den Broeke onze evolutie vertraagd en daardoor een uitermate zielig persoon is!

    /   Reply  / 
 20. Han

  Helemaal mee eens Jesse.
  Jouw uitleg heeft de beste ratio.
  Hopelijk gaat Heleen hierop reageren.

    /   Reply  / 
 21. marco

  mensen toch wat doen jullie toch allemaal moeilijk…zelf ben ik ook paranormaal en ik heb me eigen mening over alles …ik vind gewoon laat iedereen in hun eigen waarde
  als je erin gelooft dan geloof je erin doen je dat niet dan is er nog niets aan de hand. geloof je het niet dan moet je ook niet zulke programa`s bekijken..probleem is dat veel ongelovigen nieuwgierig zijn en dan gaan ze juist zulke programa`s kijken ze zijn bang naar het onbekende….. en iemand die paranormaal is maak zich niet druk met wat ze zeggen …ze weten toch zelf dat dit niet goed is voor zich zelf..leer hier nu van

    /   Reply  / 
 22. Jesse

  Met mensen die iets beweren wat ze niet kunnen bewijzen en als dat iets door ‘ongelovigen’ niet te weerleggen valt, wordt een duscussie natuurlijk onmogelijk. Ik ben sowieso wat huiverig voor de term ongelovigen, het lijkt mij dat het de gelovigen zijn die iets te bewijzen hebben,niet andersom. Al wordt het sommige ‘gelovigen’ wel moeilijk gemaakt aangezien enkelen van hen flink door de mand vallen…

    /   Reply  / 
 23. Bob

  ik vind dat niemand iets hoeft te bewijzen. Als mensen in iets geloven waarom zouden ze dat dan moeten bewijzen aan een ander.

  maar als jullie niets beters te doen hebben dan proberen robbert te ontmaskeren ofzo, ga vooral je kinderachtige gang.

    /   Reply  / 
 24. Quant

  Ik zou graag dat men eens naar deze foto kijkt via deze link:

  http://www.goudzoekers.net/innerspace/viewtopic.php?p=2945#2945

  Het is geen grapje of zo, het is naar mijn beste weten onmogelijk dat er mee gemanipuleerd is, laat een deskundige er eens naar kijken a.u.b.

  Dat ziet er even anders uit dan foto’s van o.a. Robbert, mag deze foto echt doorgaan voor een echte geesten foto of niet?

    /   Reply  / 
 25. ursula

  Waarom zijn mensen zo hard bezig een ander persoon af te maken ?ik geloof zeker dat robbert een gave heeft ondanks die zgn bewijzen,een woord fout??lekker belangrijk toevallig precies 1 website had die woordspeling van de overige sites,toevallig dat robbert dan die ene eruit pikt,geen bewijs hoor!en dan nu weer die foto’s tja als mensen zich ergeren moeten ze maar niet kijken vind ik,wat wij te zien krijgen uit een reading is zo weinig,om uberhaupt te kunnen oordelen,we zien maar 1 kwartier uit een sessie van 1,5 uur,waarom doen de scepisch daar geen onderzoek naar,naar al die mensen die van robbert een reading hebben gehad??Ik denk dat ze dit niet aandurven,omdat ze hun gelijk willen halen,en die amerikaanse wetenschapster dan??die een lange tijd met robbert heeft doorgemaakt,waarom word die niet door die lui geinterviewd???
  Wat fake,lijkt mij dat die mensen zelf fake zijn.

  voorals nog geloof ik in zijn gave,en hij komt vriendelijk en eerlijk over,en al heeft hij niet alle wijsheid in pacht,mensen hebben er baat bij en steun,en wat is daar in hemels naam mis mee???en die foto’s pff niet echt belangrijk,kijk gewoon naar de echte sessies ,dan zie je het effect.

  Robbert ga gewoon door met het goede werk,want mensen hebben er baat bij!!

    /   Reply  / 
 26. rené

  Ik denk dat onze hersenen te klein zijn om die materie te bevatten!!! Doe gewoon je ding en LEEF.

    /   Reply  / 
 27. Han

  “Robbert ga gewoon door met het goede werk,want mensen hebben er baat bij!!”

  Als mensen er baat bij hebben terwijl er wel zeker sprake is van misleiding en bedrog lijkt me dan geen goede zaak. Robbert is in het verleden ook al door de mand gevallen dus waarom zou het waar zijn wat hij beweerd?

    /   Reply  / 
 28. Frank

  Ik denk niet dat de’”ongelovige”naar zulke programma’s kijken omdat ze bang zijn maar omdat ze ook wel eens willen lachen . Zo vindt ik Char topamusument met ogelooflijk veel humor maar dat moet je wel zien . En daar hoef je niet helderziend voor te zijn .
  Gewoon Ockams scheermes toepassen is voldoende (altijd zoeken naar de meest simpele verklaring . En bij Char is dat b.v. voorinformatie en cold reading )
  p.s. Ik ben lid van Skepsis . En deze lui zijn niet bevooroordeeld zoals vele die in het bovennatuurlijke geloven wel zijn .

    /   Reply  / 
 29. rene

  het gaat niet om geloven….Mensen die geestelijk rijper zijn ervaren het

    /   Reply  / 
 30. Jan

  Besten mensen,
  Ik word een beetje moe van dat gedonder om elkaar maar te beschadigen hiermee bedoel ik ook skepsis waar baseren deze mensen dit op?
  Wij maken elkaar op deze manier stuk. Dit kan nooit de bedoeling zijn.
  In mijn beleving wil skepsis alleen maar aandacht in de middeleeuwen zorgde mensen zoals hun dat diverse mensen op de brandstapel moesten.
  Ik baal hier zo van omdat je eenieder moet respecteren om zijn of haar mening maar om iemand zo weg te zetten, zegt in mijn beleving wel iets over bepaalde mensen die dit gepubliseerd hebben.
  Neem van mij aan er is daadwerkelijk meer na het leven dan wij ons durven te beseffen.
  Hierbij wil ik Robert veel sterkte wensen, ga zo door ik sta achter je!!!
  Wanneer we met z’n allen wat liever voor elkaar zijn, zal het een stuk beter vertoeven zijn in deze wereld.

    /   Reply  / 
 31. Fred van Beek

  In het heden ligt het verleden en in het verleden de toekomst.Alle gedachten en informatie die je het universum inzendt vind z`n plek en komt altijd weer ergens te voorschijn.Ik geloof niet in een genezijde die stuurt.Alleen als je je er voor openstelt ben je ontvanger.We gebruiken normaal maar 20 % van onze hersencapaciteiten.En ben er van overtuigd dat Robbert meer mogelijkheden heeft dan de doorsnee mens.Met Yoga en meditatie bereik ik ook vaak Flo`s.Ik ben een goed vakman en wil me niet met helderziende fantasie bezighouden.Soms sta ik versteld dat ik dingen voorzie.Dat hoort bij het leven van een bewustlevend mens. Ik behoor duidelijk tot het alternatieve circuit en bezit genoeg aarde om geen zwever te zijn.Ik krijg vaak hoofdpijn van het onsamenhangend gewauwel van mijn kosmische broeders/.Doe er wat mee voor 2006 een open Hart en een Heldere Geest al het goede fred van beek.

    /   Reply  / 
 32. Gijs van Leeuwen

  Hallo ik wil eventjes op het onderwerp Robbert van den Broeke reageeren hij is voor mij de beste ik ben vorige week voor een persoonlijke readig bij hem geweest hij wist alles van mij , mijn zoon, Tim is overleden aan kanker ik heb op zijn sterbed een CODE afgesproken hij en ik weten die alleen, de code luide LEG DE RIEK IN DE SCHUUR ik was nog geen 5 minuten binnen bij Robbert van den Broeke en hij zij ik krijg iets door ik hoor de naam TIM en Hoor heel de tijd LEG DE RIEK IN DE SCHUUR, waar op ik zei, je bent voor mij het medium lieve Robbert en besefte toen pas hoe gemeen de pers nu met hen bezig is ik zou me als krant en roddelblad diep schaamen Robbert is ECHT,,

    /   Reply  / 
 33. Gijs van Leeuwen

  Nogmaals, Robbert is ECHT ik heb het zelf mogen ervaaren, ik weet zeker dat als de pers niet meer positief over Robbert van den Broeke gaan schrijven, dat zij aan het einde van hun leven er achter, gaan komen met wat ze gespot hebben, en aan het einde van de tunnel de afrekening zullen krijgen dit is wat Robbert mij ook zie dat dit zal gebeuren,, groet GIJS

    /   Reply  / 
 34. Han

  “Nogmaals, Robbert is ECHT ik heb het zelf mogen ervaaren, ik weet zeker dat als de pers niet meer positief over Robbert van den Broeke gaan schrijven, dat zij aan het einde van hun leven er achter, gaan komen met wat ze gespot hebben, en aan het einde van de tunnel de afrekening zullen krijgen dit is wat Robbert mij ook zie dat dit zal gebeuren,, groet GIJS”

  Weer zo’n dreigement uit het universum van de paranormalen.
  Jehova getuigen durven ook te beweren dat als je hun geloof niet volgt er rampspoed over je heen wordt gestort en er geen plaats voor je is in het zg. hiermaals. Te belachelijk voor woorden!!
  Als Robbert heeft gezegd wat jij beweert krijgt ie volgens mij hetzelfde probleem aan het einde van de tunnel. Waarschijnlijk staat er iemand hem met een riek op te wachten. Ik zeg dus eigenlijk dat ik van je verhaal niets geloof. Misschien moet je zelf readings (what ever it is) gaan houden. Jij weet kennelijk meer dan wij!

    /   Reply  / 
 35. Gijs van Leeuwen

  Sterkte met je lege leventje jij heb niets om op terug te vallen als je het moeilijk hebt, en met sexte dingen en jehova heb ik niets jammer he, ik val nog niet te plaatsen he, ps,, ik ben huisarts en waai niet met alle winden mee doet pijn he,,, ROBBERT VAN DEN BROEKE GAAT HET HELEMAAL MAKEN suc6 de mazzel o,,, nog een advies,, werk een beetje aan je jezelf jo, voor je oordeel je ken deze bizondere jongen niet persoonlijk . HOBBY AMATEUR. jij moet je gruwelijk vervelen man stel je zelf een ten dienste op van je mede mens LUIWAMES doei he ,,,,,,,,,

    /   Reply  / 
 36. Gijs van Leeuwen

  Nog maals sterkte he nogmaals sterkte vriend eenzame Hobby amateur, in tijde van geestlijke nood zal dit je nog wel is heugen, ik groet je Gijs van Leeuwen een van de weinigen de nog zijn eigen verstand gebruikt kudde sukkels.

    /   Reply  / 
 37. Henri

  “ik ben huisarts en waai niet met alle winden mee doet pijn he”

  Jij Huisarts!!!
  Je spelling is van een 8-jarige.
  Welk verstand? Het enige wat je doet is op een kinderachtige manier te “werk” gaan.
  Wie kan jou serieus nemen? Gegroet

    /   Reply  / 
 38. Han

  “ik ben huisarts en waai niet met alle winden mee doet pijn he”

  Dr. Gijs van Leeuwen,

  Als u een recept uitschrijft zal de apotheek doorverwijzen naar de Jamin.
  SMARTIESSSSSSS

    /   Reply  / 
 39. patrick blonk

  of je nauw in het paranomale geloof of niet ik vind dat je Robbert van den Broeke niet de boel belazert ik vind dat niet jiust met anderen worden om hem nauw een oplichter te nomen vind ik niet in de hak

    /   Reply  / 
 40. monique

  ik geloof dat er een kern van waarheid is wij hebben twee weken geleden een foto gemaakt van de woonkamer en wat zagen wij een hele groen orp op me kleed met mijn schoenen lagen op de grond en het leek wel of er iemand in stond ik heb nog nooit zo iets meegemaakt en ik ben erg nieuwschierig geworden wat is dat ik zou graag willen weten wat het is kan iemand mij hierbij helpen

    /   Reply  / 
 41. annunaki100

  nou robert gewoon door gaan met wat je doet
  en laat ze maar kleppen over je niet erg joh

  HET IS ALLEMAAL ANGST VOOR HET ONBEKENDE

  Maar de verandering komt toch wel hoor voor
  onwetende en skeptische op 22 december 2012 kunnen ze het lichamelijk ervaren voelen en misscjien zien.

    /   Reply  / 
 42. get a life

  st. skepsis….hebben jullie de ballen voor een reading…kijken hoe de zielen om jullie heen zweven… don’t shoot the messanger!!

  Robert ga aub door met het delen van je gave, dankzij jou hou ik weer van het leven, bedankt!!

    /   Reply  / 
 43. pffff

  maak der nie zoon heisa van joh.. pfff stelletje balzakharen!!
  lekker boeiend oftie ut van internet heb ofniet.. alstie maar in zichzelf gelooft, hij zal genoeg waarheid dingen hebben gezegt als mensen voor uhm opkomen..:p.. zo onderwerp afgesloten??!!!!

    /   Reply  / 
 44. Miriam

  Beste Skepsis,

  Ik weet waar het misging bij jeneverstoker!
  Deze geest was nog bedwelmt door zijn drankgebruik, een soort van dronken geest met dronkenmans praat. Het blijft toch oppassen he die geestenwereld?

    /   Reply  / 
 45. christian

  dat skepsis.. ik word er stont ziek van sereius ik zie zelf ook dingen, en voel en al die dingen en echt ik leef met robert mee hij heeft het nu echt moelijk met al dat gezeik van die wetenschapperlui .. die het latijd maar beter weten met hun wetenschapplijke beperkingen, echt dat ze wakkerworde ..

    /   Reply  / 
 46. nikija

  noem je dit nou spiritueel? een beetje ruzie maken over robbert of hij nou wel of niet echt is? ik geloof wel in hem, maar wat boeit mij dat nou hoe andere mensen er over denken?

    /   Reply  / 
 47. Djorli

  Weet je wat het is, ik denk persoonlijk dat er wel meer is tussen hemel en aarde, uit ervaring durf dat te zeggen. Maar… Er zijn natuurlijk mensen die denken er een graantje van mee te kunnen pikken omdat ze misschien wel een lichte vorm van parnomale gave’s hebben maar er een hoop bij verzinnen waardoor het misschien iets te nep kan lijken zoals met die foto’s van die non, ik wil best geloven dat Robbert dingen kan horen en of zien, maar als hij het dan op gaat blazen met ‘extra’ dingen is dan dus gewoon vaslspelen, maar oke! Maar nu is mijn vraag aan jullie: Geloven jullie dat er uberhaupt wat is tussen hemel en aarde of vinden jullie (los van Robbert) alles rond geesten etc bullshit?

    /   Reply  / 
 48. tommy

  hallo
  ik zie dat iedereen hier gefixeerd is laat het los
  als je dood gaat weet je het
  en brobeer goed te zijn het is nooit slegt om goed te zijn en het brengt geen nadelen en meschien zelfs wel voor deelen

  geniet van het leven

  wat voor mij vast staat dat hoef voor een ander niet zo te zijn is dat echte kracht zich zelf niet voorstelt in het engels is het beter real power dont prezent its self

  hoop dat jullie dat wat blijdschap en rust kan brengen

  ;)

    /   Reply  / 
 49. bart

  heb net robbert zijn site ge zien

  en wil niemand hinderen of aan spreken hier mee maar naar mijn gevoel licht het alle maal wat gekomplieseerder als je dood gaat en ook op het moment nu waar wij ons in bevinden het zou kunnen dat hij het expres zo simpel maakt als kan om makkelijk anderen te kunnen berijk (om het begrijpelijk te hoeden)
  maar naar mijn mening heeft hij dat als dat zo is te veel gedaan en laat daar door een hele boel langs zich heen gaan

  ik zelf vind dat bijna iedereen die ik ken in een zuiging van deze maatschapij leeft en zich daar niet van kan los maken of atans enigzins
  ik hoop dat jullie inzien dat de media en alle dingen die door onze beschaafing en zelfs onze beschaving een veslaavende aflijdende wekring hebben
  dat kan niet erg zijn als je het bewust zijn en de krontrolen hebt er over

    /   Reply  / 
 50. bart

  en voral het overzicht

    /   Reply  / 
 51. Wilma Meijer voorheen Snel

  Dat er onderzocht wordt is goed maar dan ook een goed onderzoek en dat hebben ze bij Robert niet gedaan.Ik voel duidelijk vooroordelen.Leer eens te voelen met je hart.Vaak hoor je in de berichten al meteen dat het van een negatief en wantrouwig gedachtenpatroon afkomt.Ze zijn nog niet zover en Robert weet dit beter dan wie dan ook.

    /   Reply  / 
 52. Tim

  Ee, stelletje tering sukkols allemaaal op dit kolere forum.. Ik ben sievert zn neefje en mijn naam is Tim.. Weetje wat slim is… Gewoon allemaal je klep houden en die jongen gewoon zn ding laten doen stelletje zielige apen allemaal hier… mening hier, oordeel daar en wat is nou waar ?? jaaaa weet niemand 100% zeker heh je kan wel argumenteren maar dalijk is het opeens allemaal wel waar…OEPPSSS haha :D ?? Gaa allemaal een end fietsen en gaa wat nuttigs doen (zoals fietsen) !! Forum-apen Kijken als jou baantje in de spotlights staat en mensen jou via dit stompzinnige forum op de vingers gaan tikken.. BOEIE of het waar is die jongen moet ook eten !

    /   Reply  / 
 53. Hans Kraaijekaak

  Heel erg zielig, om mijn vader Sievert zwart neer te zetten in daglicht. Jullie suggereren van alles maar hebben ook geen bewijs of er leven na de dood is! Mijn vader neerzetten als een persoon die mensen bedreigt in leerdam, is totaal zinloos en klopt helemaal niets van. Mijn vader is een hele lieve man en kan inderdaad soms heel erg ergens van balen! Daarintegen dreig ik de personen nu ook niet om het even, maar waarschuw ik je wel. Je bek te vertonen in Asperen en het recht in mijn gezicht te komen vertellen dat mijn vader een slecht persoon is! Ook het verzwakken van de positieve gaven die Robert van de Broeken heeft is totaal zinloos, wat wil je hiermee bereiken?
  Diep triest dat er nog steeds mensen zijn, die het leven moeilijk maken voor iemand anders, begin nou eens te begrijpen dat juist door dit soort dingen geen vooruitgang ontstaat op deze aardbol!
  Ik zou het erg moeilijk vinden om in 1 van jullie schoenen te staan en met mezelf te kunnen leven?
  Hoe voel je je nou als je een skeptische reactie heb geplaatst ?
  Voel je je daardoor gelukkig?
  Jullie praten op een manier dat er niets bovennatuurlijk is en nemen alle heft in eigen handen, maar jullie zijn ook geen god hoor?
  Maar tenslotte gaan we allemaal dood en dan zal je zien dat mijn vader het niet bij het verkeerde eind heeft. Jammer genoeg ben je dan te laat. Zoals mensen zeggen open je ogen, heeft weinig zin als je al dood ben he?
  Dus bij deze ga lekker iets nuttigs doen met je leven, klagen moet je hier aan de deur doen en niet op internet zieleneutjes!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>