‘Yfke Sturm op zoek naar the next Dutch topmodel’

Er is nog geen minuut van uitgezonden, maar nu al is Hollands Next Topmodel één van de meestbesproken programma’s van dit jaar. Officieel is er niets meer bekend dan dat RTL het programma deze zomer uitzendt, maar officieus is al gelekt dat Fiona Hering zitting neemt in de jury van de vleesmarkt. Diezelfde Fiona lekte zojuist in RTL Boulevard dat ze de aanstaande presentatrice heeft gespot.
Het zou gaan om het 24-jarige model Yfke Sturm. Zij zou vanavond een screentest doen voor het programma. Yfke werd ooit ontdekt in een filiaal van Hema en won in 1997 de internationale Model Look. Sindsdien loopt ze op de catwalks met internationale modellen.

Op 24 juni is een oproep te zien op televisie. Aan de hand daarvan wordt een aantal kandidaten geselecteerd met wie het programma wordt opgenomen. America’s Next Topmodel is een doorslaand succes, ook de Britse variant trekt veel liefhebbers.

Zie ook:
- Fashion: Hollands ModellenGlorie
- Fiona Hering gaat aanstaande Nederlandse topmodellen keuren

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Yfke Sturm op zoek naar the next Dutch topmodel’

  1. mounia minten

    hoi ik ben mounia uit belgie de best vriendin van je nicht kirsten carlier en ik zou graag model worden net als jij dat is mijn droom vanaf ik klijn was en nu mag kirsten een fotoscoot doen waar jij het ook eerst hebt gedaan maar ik heb daar geen geld voor dus ga ik dat niet kunnen doen help mij om ook model te worden aub xxx mounia

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>