‘Sandra Krijgsman ook in Holland’s Next Topmodel’

Sandra Krijgsman, uweetwel, dat niet mediageile meisje dat vorig jaar verkracht zou zijn door Robin van Persie, is binnenkort weer op televisie te zien. Siert ze nu al geregeld de beeldbuis van Veronica tijdens de rust in het WK Lingerie, straks zal ze over uw beeldscherm paraderen in Modelmasters – Holland’s Next Topmodel. Vraag me niet wat ze in die potentiële kijkcijferkraker gaat doen, maar SBS Shownieuws meldde gisteren dat het omstreden model betrokken is bij het programma dat vanaf september bij RTL te zien is.

Holland’s Next Topmodel is een regionale versie van America’s Next Topmodel, de serie die wereldwijd miljoenen kijkers aan de buis kluistert. De Nederlandse versie wordt gepresenteerd door Yfke Sturm en in elk geval Fiona Hering neemt zitting in de jury. Het zou kunnen dat Krijgsman daarnaast gaat zitten, al lijkt me dat niet erg aannemelijk. Maar het is ook niet waarschijnlijk dat ze één van de modellen is die strijdt om de titel, aangezien ze al enige bekendheid geniet. Wordt vervolgd.

Zie ook:
- Yeah right. Sandra Krijgsman: Ik ben niet mediageil!
- RTL komt er ook achter: Yfke gaat modellen spotten
- Nlpop: Floortje naar het WK Lingerie
- Veronica valt tijdens WK aan met stoeipoezen in lingerie

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “‘Sandra Krijgsman ook in Holland’s Next Topmodel’

 1. mitchel

  Wat bedoel je Rebecca Loos 2 ?
  Mediageil ?

    /   Reply  / 
 2. Pludefax

  De Amerikaanse show vond ik best fijn…

    /   Reply  / 
 3. Michael

  De Amerikaanse is zeker leuk. De Britse is gewoon ruk.

    /   Reply  / 
 4. Joost

  Of het is een hoax van Shownieuws.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>