Gordon gaat alleen Over De Vloer bij RTL

Na Linda de Mol, Humberto Tan en Caroline Tensen heeft ook Gordon Heuckeroth zich gevestigd in de stal van RTL. Hij gaat voor het televisiebedrijf het programma Gillend Naar Huis maken, wat zich het beste laat omschrijven als Over de Vloer maar dan zonder Gerard Joling.

In Gillend Naar Huis kunnen 'gewone mensen' Gordon mee op vakantie nemen gedurende 48 uur. 'Wild kamperen op Texel? Een Hollandse kolonie in Benidorm? Een vrijgezellencruise op de Middellandse zee? Overtuig Gordon van jouw ultieme zomergeluk, voordat hij maar één ding wil: Gillend naar huis!', aldus de oproep op de RTL-website.

De transfer van Gordon is niet verrassend te noemen. Het gerucht ging al dat hij zou aanschuiven bij een nieuwe versie van Wie Ben Ik? Zijn gang naar RTL staat bovendien een tweede reeks van Just the Two of Us niet in de weg. Bij Talpa was dat een van de meer succesvolle programma's.

Zie ook:
- 'RTL wil Wie Ben Ik nieuw leven inblazen'
- De toekomst van de Talpa-boegbeelden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gordon gaat alleen Over De Vloer bij RTL

  1. André de Hooge

    Ik mag Gordon graag zien!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>