Barbie laat zich uit huis jagen in nieuwe soap

De nieuwe soap van Barbie wordt er eentje om te griezelen. Het spookt namelijk bij Barbie en Michael en dus gaat het reality-stel op zoek naar nieuwe woonruimte. Of, zoals RTL het omschrijft: Volgens Barbie dwalen er geesten rond in hun huis waardoor er met bloedspoed verkast moet worden naar een nieuw liefdesnestje.

“Het opvallende stel heeft hun oog laten vallen op een jaloersmakend mooi huurhuisje slechts enkele kilometers verderop, maar gevoelsmatig is het een continent verwijderd van Cor, Ron, zwager Patrick, (schoon)zus Precilla en afhaalchinees De Muur.

De nieuwe stap in het onbekende zorgt vooral bij Barbie voor ondraaglijke spanning: is het eigenlijk wel een goede beslissing om te gaan verhuizen? Gaat ze haar ouders, vrienden en nagelstudio niet vreselijk missen? Wie worden haar nieuwe buren? En welke zonnebank is in de buurt? Ook bij Michael zorgt de verhuizing voor slapeloze nachten. Hadden ze niet beter even een paar maanden kunnen wachten met deze mensonterende logistieke operatie?”

Zie ook:
- RTL 5 gaat door met Barbie: Huisje, Boompje, Barbie
- Oh Oh Vegas gaat Jokertje’s Jawoord heten

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Barbie laat zich uit huis jagen in nieuwe soap

  1. k:Alex

    Dan zeggen ze niet creatief te zijn bij RTL, maar op zulke dwazen ideeën kan ik echt niet komen.

      /   Reply  / 
  2. Elza

    van het oorspronkelijke karakter van Barbie uit Cherso blijft met deze gescripte boel toch niets over. Toen was ze nog een beetje ‘zichzelf’. hoezo heet dit nog real life.? ‘t 1 groot toneelstuk met vast weer allemaal gesponsorde dingen die ze van RTL krijgen (vakanties, dure spullen). Denk dat deze serie de leukigheid er nu echt wel vanaf is.

      /   Reply  / 
    1. Peter

      wat een onzin!

        /   Reply  / 
      1. Elza

        Nou de serie is afgelopen, en ja hoor, sponsoring van A tot Z. Tieten, haarimplantatie, vakantie, tattoo’s, verhuizing, een dure Hot-Tub….en alles waar merknamen in zicht waren… alles dus weer in scene gezet en volop gesponsord. Niets autentieks aan dit stel. het zijn (slechte) acteurs. en oh oh wat is ze toch een lelluk ding!!! Oompa loompa, witte lippenstift, giga plakwimpers en nephaar, d’r eigen haar is nog hooguit 8 cm zo te zien…Je kijkt gewoon om je te verbazen dat zulke mensen bestaan :)

          /   Reply  / 
  3. mark

    volledig in scene gezet….. Zwak bod van RTL

      /   Reply  / 
  4. Kirth Gersen

    Over 100 jaar kijken ze terug op dit soort programma’s en weten ze zeker: Nederland was diep achterlijk.

      /   Reply  / 
  5. robbie

    ze zitten zwaar aan de cocaïne en michael handelt zelf in die rommel

    het mooie van het verhaal is dat alles zwaar nep is en gespeeld
    en het zijn gewoon viezeriken

    voor de rest heb ik geen goed wordt over voor eye works
    die doe ook alles voor geld

      /   Reply  / 
    1. lol

      ok

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>