Ali: Buitenland zal versteld staan van vernieuwd The Voice

ali b the voice of holland tvohOver een maand begint het vijfde seizoen van The Voice of Holland waarbij Ali B weer van de partij is. Talpa heeft de formule wat opgeschud, bevestigt hij aan Metro. En daar heeft de rapper hoge verwachtingen van. “De makers kwamen met een aantal nieuwe ontwikkelingen waar ik wel weer zin in had. Welke dat zijn, mag ik nog niet verklappen, maar de TVOH-coaches in het buitenland zullen versteld staan van hoe wij het hebben aangepakt.”

Het wordt voor Ali zijn tweede seizoen en volgens eigen zeggen is hij in populariteit gestegen bij de auditanten. “Ik heb echt een hele goede lichting dit jaar. Dat komt door wat ze vorig seizoen van mij gezien hebben. Vorig jaar draaide ik als enige voor Jill Helena en heb haar toch naar de finale weten te loodsen. Dat heeft er toe geleid dat ik nu de toppers heb. Ik ben er echt trots op om te kunnen zeggen dat ik de beste coach ben om voor te kiezen.”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ali: Buitenland zal versteld staan van vernieuwd The Voice

  1. the voice 5

    De verandering is dat the voice nu heel serieus is, is een talent niet door dan blijft de stoel omgedraait en kan het talent zonder reactie gelijk het podium af.. Ze geven alleen nog maar een reactie als de kandidaat door is..

      /   Reply  / 
  2. Zayn

    Blablabla elk jaar wordt altijd alles beter. Dat praatje kennen we nu wel. Komt alleen niks van terecht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>