Ali B: Nieuw seizoen The Voice gaat om specialiseren

the voice of holland 2014Volgende week begint RTL aan een nieuw seizoen van zijn best bekeken programma: The Voice of Holland. In het persbericht staat dit keer niet dat het niveau nog hoger ligt dan bij voorgaande edities. Wel reppen de coaches over opvallende kandidaten. Ali: “Dit seizoen wordt meer dan ooit het seizoen van specialiseren waar je goed in bent, in plaats van verschillende stijlen uitproberen.”

Ilse laat weten: “Bij the blind auditions was ik opnieuw verbaasd over het talent dat we in Nederland hebben. Ook de diversiteit van genres vind ik te gek.”

Trijntje is enthousiast. “Wat dit jaar heel verfrissend is, zijn de verrassende keuzes van de kandidaten. Waar eerst vooral kandidaten uit de soul-hoek voor mij kozen, is het dit jaar veel breder. Het kan heel goed zijn dat de winnaar bij mij zit…”

Marco, die de talentenjacht al eens won, vertelt: “Voor mij ligt de uitdaging in het etaleren van het talent van de kandidaten, ze te laten stralen. Om de kandidaat te begeleiden in zijn of haar zoektocht binnen de muziek.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>