Miro Kloosterman nieuwe hunk in GTST

gtst castfoto
De nieuwe acteur in Goede Tijden Slechte Tijden heet Miro Kloosterman. Hij zal de rol van Thijs Kramer vervullen, de man die Lorena Gonzalez aanrijdt. Daarna rolt hij blijkbaar Meerdijk in, want Thijs is een blijvertje. Hij staat al op de castfoto van seizoen 25. Miro is 34 jaar en van huis uit model. Het nieuwe seizoen begint maandag.

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Miro Kloosterman nieuwe hunk in GTST

  1. Jolanda

    leuk die thijs in gtst lijk me een lekker ding dus geen peter faber zei toch dat die oud is je moet hem niet vergelijken met bartho braat en jette van de mey hunnie zaten al vaaf seisoen 1 jette en seisoen 2 pas bartho jette is van het eerste uur.

      /   Reply  / 
    1. gtstfites

      Bartho Braat kwam in maart 1991 erin. Dus ook seizoen 1

        /   Reply  / 
  2. Piet

    Vincent blijft de lekkerste.

      /   Reply  / 
  3. Lorena

    Ik vind Miro nu al geweldi, wat een knappert! Hopelijk kan hij ook acteren

      /   Reply  / 
  4. Johanna.

    ik heb gisteren het nieuwe boek ontvangen van gtst mooie boek zeg ik heb ook de eerste boek uit 2002 in de nieuwe staan ook zo,n beetje alle foto,s van 1990 tot 2002 in als de eerste boek en natuurlijk ook 2002 tot 2014 met de nieuwe castfoto alleen in het jaar 1998/1999 staat in de eerste en tweede 2 verschilende foto kan kloppen want in boek 1 staat er 4 op wat niet in boek 2 staat maar maak niet uit dan heb ik toch alle castfoto,s.

      /   Reply  / 
    1. Laura

      Mooi, nu nog Nederlands leren schrijven dan ben je ook weer helemaal bij.

        /   Reply  / 
  5. Johanna

    hoe bedoel je met leren nederlands schrijven ik heb geen fouten gemaakt jij moet goed lezen.

      /   Reply  / 
    1. Correct/ Incorrect

      Nou ja,
      Laura heeft een punt, al vind ik dat zij dat niet had hoeven zeggen. Hierbij de verbeterde versie:

      Ik heb gisteren het nieuwe boek ontvangen van gtst. Ik vind het een mooie boek, zeg! Ik heb ook HET eerste boek uit 2002. In de nieuwe editie staaT ook zo’n beetje alle foto,s van 1990 tot 2002, net zoals in de eerdere editie, en 2002 tot 2014 met de nieuwe castfoto’S. Alleen in seizoen 1998/1999 staan in de eerste en tweede pagina twee verschillende foto’s. Dat kan kloppen, want in boek één staat er een vier op wat er niet in boek twee staat. Maar maak niet uit, dan heb ik toch alle castfoto,s.

        /   Reply  / 
  6. Jolanda

    vanavond weer gtst eindelijk ik zeg nog altijd dat thijs kramer valentein speelt kleinzoon van ludo en zoon van nick en charlie bij wie gaat de harten overslaan van de dames ik hoop niet dat hij op lucas valt want dan krijgen we weer een homo scene vind ik niks maar ja lucas is er even een tijdje tussenuit wegens flexwet ik ben benieuwd.

      /   Reply  / 
  7. Jolanda

    hebben jullie ook gisteren gtst gezien jammer dat nu nog de oude foto,s voorbij kwamen het zijn de zelfde foto,s van het vorige seisoen want rik en nuran zijn eruit en thijs is nieuw misschien komt dat nog.

      /   Reply  / 
  8. Jolanda

    er zijn mensen die hebben naar de castfoto gekeken van 2014/2015 en zeggen dat jack op de foto staat achter nina klopt niet het is thijs en zeggen dat wiet en tim er niet opstaan staan er wel op ze zitten voor op een stoel toch een foutje van de mensen toch.

      /   Reply  / 
  9. Jolanda

    hallo weet 1 van jullie wanneer de glossy magazine uitkomt hij zou 2/9 uitkomen ik vroeg het gisteren aan bruna op overvecht en ze stonden te kijken waar ik het over heb ze wisten van niks maar het 25 jaar boek hadden ze wel.

      /   Reply  / 
  10. Jolanda

    ik heb nou weer gehoord dat de glossy van gtst pas 2/10 uitkomt en ik ben bij bruna geweest en ze zeggen dat de glossy is uitgesteld tot 2015 lijk me sterk toch.

      /   Reply  / 
  11. Jolanda

    weten jullie wanneer de glossy van gtst uitkomt je hoort er niks over de ene zeg 2/9 de andere 2/10 ik denk dus 2/10 om dat 17/10 de 5000ste aflevering is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>