Wendy en Johnny presenteren nieuwe talentenjacht RTL 4

johnny de molNaast The Voice of Holland, The Voice Kids, Holland’s Got Talent en Everybody Dance Now zet RTL 4 volgend jaar een nieuwe talentenjacht in de markt. De nog titelloze wedstrijd voor kinderen van 6 tot 14 jaar wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Johnny de Mol.

Een woordvoerder vertelt over het format in De Telegraaf: “Bijna iedereen kent ze wel van YouTube en Facebook: van die ukkies die je opeens omver blazen met hun kunsten. Wendy van Dijk en Johnny de Mol geven deze megatalentjes nu een volwaardig podium. In deze serieuze talentenshow dan ook geen kandidaten waarin alleen hun eigen moeder een genie herkent, maar echt de beste van de beste.” Alle talenten zijn welkom: zang, muzikaliteit of dans bijvoorbeeld. Maar ook jonge turntalenten, acrobaten, kunstschaatsers, enzovoort zijn welkom.

De kinderen worden door een jury beoordeeld. De winnaar ontvangt een studiebeurs van 25.000 euro, die bedoeld is voor de verdere ontwikkeling van zijn of haar carrière in binnen- of buitenland. RTL: “Wij geloven dat groot talent vaak in een kleine verpakking zit verstopt.”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wendy en Johnny presenteren nieuwe talentenjacht RTL 4

  1. jeffry compagner

    Hallo ik heb u in 2012 deze ideeen toegestuurd en geen reactie ontvangen.Nu vind ik dat jammer om het nu te lezen. Ik had het u toegestuurd exact zoals boven vermeld ook met een studie beurs enz . alleen met de namen mykidsapro.nl en mykidsapro.com .
    afwachtend op uw reactie mvg jeffry compagner

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>