Oogst The Voice of Holland 2014: O’G3ne en Sjors

the voice of hollandHet moet heel raar lopen wil O’G3ne vanavond niet de finale van The Voice of Holland winnen. Al vanaf hun eerste auditie maken de meiden indruk, inmiddels hebben ze een enorme fanschare gecreëerd. Een fanschare vooral bestaand uit jonge meiden, die nog gretig hun beltegoed er doorheen jagen bij een talentenjacht als The Voice of Holland. Maar mogelijk is O’G3ne niet het enige blijvertje dat The Voice dit jaar oplevert.

Want ook Sjors van der Panne is het gelukt om zich te presenteren aan een breed publiek, maar wel trouw te blijven aan zijn eigen stijl: Nederlandstalige luisterliedjes. Het ligt niet in de lijn der verwachting dat hij daarmee honderdduizenden platen zal verkopen. Maar hij kan wel uitgroeien tot een ‘credible’ artiest die in het theater een prima boterham aan de muziek kan verdienen.

Het vijfde seizoen van The Voice of Holland is in kijkcijfers gemeten niet het meest succesvolle gebleken. Nu leert de ervaring dat een talentenjacht na vier cycli wat sleets begint te raken in Nederland, al vormt Holland’s Got Talent daar een uitzondering op. RTL en producent Talpa hebben dit jaar weinig gewijzigd aan de formule; er was geen wissel bij de coaches, alleen in de eerste liveshows is er met de Clashes een innovatie doorgevoerd. Voor volgend jaar is een opfrisbeurt bij de coaches wel wenselijk, wat mij betreft.

In de finale-uitzending vanavond gastoptredens van Fedde le Grand en Di-Rect-frontman Marcel Veenendaal, Mr. Probz, Frank Boeijen en Zerotwenty (een boyband samengesteld uit Voice-deelnemers uit verschillende landen).

The Voice of Holland, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Verfrissend: The Voice introduceert Clashes in liveshows
- O’G3ne, Sjors, Emmaly en Guus in finale The Voice

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Oogst The Voice of Holland 2014: O’G3ne en Sjors

  1. BRK

    ik heb van dit seizoen nog geen een hele aflevering gezien. En van wat ik gezien heb werd ik niet heel erg blij. Er werd matig gezongen, de coaches zijn niet interessant en alles is volgens hen geweldig en fantastisch.Van mij mag The voice of Holland er wel een jaartje tussenuit.

      /   Reply  / 
  2. Jongen

    Laten we met z’n allen op emmaly stemmen,,ogene red t wel

      /   Reply  / 
  3. Judy

    Jaaa go Emmaly!!!!(maar O’g3ne mag zeker ook winnen, en dat zou ook terecht zijn)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>