Anouk eindelijk in The Voice of Holland

anouk-rtlln-scrHet is eindelijk gelukt om Anouk te strikken voor The Voice of Holland. Vanaf komend seizoen neemt zij plaats in de draaiende stoelen. Ook Miss Montreal komt het team van coaches versterken. Marco Borsato en Ali B blijven zitten op hun stoel. Ilse deLange en Trijntje Oosterhuis hebben het te druk voor hun rol in The Voice.

Wel jammer van Ilse, zij samen met Anouk in The Voice of Holland had vuurwerk opgeleverd. Het is geen geheim dat Anouk haar collega geen sterk artiest vindt. Maar zulke bitchfights lijken voorbehouden voor de Amerikaanse talentenjachten.

John de Mol heeft bij het eerste seizoen van The Voice al geprobeerd om Anouk in de stoel te krijgen. Zij zag het niet zitten, omdat ze waarschijnlijk halverwege de strijd uitgekeken zou raken en zou willen stoppen met de talentenjacht. Maar misschien heeft haar vriendin Trijntje flink gelobbyd. Sowieso zong finalist Emmaly Brown het afgelopen seizoen al een single geschreven door Anouk.

Programmadirecteur Erland Galjaard is blij met de nieuwe impuls aan zijn vrijdagavondshow. “The Voice betekent voor vele kijkers een leuke vrijdagavond maar ook een echte stimulans voor de Nederlandse muziek. Talenten zoals Sharon Doorson, Niels Geusebroek, Sandra van Nieuwland, Julia van der Toorn en O’G3NE kunnen hierin samenwerken en zelfs optreden met nationale en internationale topartiesten. We zijn dan ook heel blij dat we met Anouk en Miss Montreal niet alleen twee geweldige nieuwe coaches mogen verwelkomen, maar ook weer twee vakvrouwen die een voorbeeld zijn voor vele muzikanten en zangers.”

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Anouk eindelijk in The Voice of Holland

  1. bas

    Jammer dat Anouk erbij komt. Gaat het programma geen extra kijkertjes opleveren

      /   Reply  / 
  2. Vinn

    Marco en Anouk hadden ook eens een akkefietje ol de tmf awards dus wie weet

      /   Reply  / 
  3. j-k

    Je kunt hier uit concluderen dat Miss Montreal De Beste Singer Songwriter verlaat in het vierde seizoen. Giel meldde in DWDD dat er wat jury betreft veranderingen zullen komen.
    Ook heeft Giel het niet zo op The Voice. Akkefietje tussen Giel en Miss Montreal is misschien wat ver gezocht, maar niet ondenkbaar

      /   Reply  / 
  4. Sgt Pepper

    Geweldig dat Anouk en Miss Montreal in de Voice of Holland komen.
    Dit zijn nou twee super vakvrouwen van de Nederlandse bodem.
    Puurnatuur, en recht door zee.
    De beste keuze tot nu toe in de Voice of Holland.
    Het programma krijgt juist door deze twee dames meer kijkers

      /   Reply  / 
  5. Mr . Mister

    Goed ID om eens te wisselen van de wacht. Het is voor mij een vast staand feit,dat zo wel Sanne als Anouk beiden deskundig zijn op hun vak gebied. En dus ook hun ongezouten mening kunnen geven over hoe of wat.Heel wat anders da Ilse het enige dat zei heeft aangedragen in the Voice is dat ze altijd zat te giechelen te pas of te on pas..
    Ik weet zeker dat de Voice nu nog heel wat meer kijkers zullen trekken..en ik wens Anouk & Sanne veel succes en wijsheid toe..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>