‘Anouk krijgt genoeg betaald voor The Voice’

anoukeurovisiontv“Misschien als ze een bloedbedrag neerleggen”, aldus Anouk enige jaren terug, op de vraag of ze ooit coach zou worden bij The Voice of Holland. Gisteren is haar komst naar de talentenjacht wereldkundig gemaakt. “Ze krijgt er genoeg voor betaald”, zegt programmadirecteur Erland Galjaard.

Galjaard is blij met de impuls van Anouk en Miss Montreal bij zijn Televizier-ring winnende show. “Je krijgt dat mensen ‘het nu wel zo’n beetje hebben gezien’. Dat is ook niet gek na al die jaren. Met Anouk wilden we altijd nog eens samenwerken. Dit was zo’n moment om het weer te proberen.”

Voordat Anouk ‘ja’ zei, is er uitgebreid gesproken met haar team. “Ze gaf aan wat ze wel en niet leuk vond aan The Voice”, vertelt Erland aan het AD. “Ze kwam zelf ook met ideeën over de formule en hoe er mogelijk meer ruimte kan zijn voor rock ‘n rol. Ook is gesproken over geld. En toen zei ze ‘ja’. Ze krijgt er genoeg voor betaald.”

Over Anouk is bekend dat ze niet met iedereen goed door een deur kan, zo zijn de banden met Ilse deLange en ook Marco Borsato koel te noemen. “Ze is misschien iets wilder dan laten we zeggen Marco Borsato. Maar dat gaat niet voor problemen zorgen”, stelt Galjaard. “Wat de coaches betreft, komt dit dicht bij de ideale samenwerking.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>