Nick & Simon stoppen met The Voice Kids

Voice-KidsThe Voice Kids moet op zoek naar een nieuwe coach. Nick & Simon stoppen met de talentenjacht. Na vier seizoenen, waarbij ze vorige week voor het eerst de overwinning binnensleepten, vinden ze het mooi geweest. “Stoppen op je hoogtepunt”, grappen ze aan tafel bij RTL Late Night.

Nick & Simon willen graag ruimte in hun agenda maken om zich met nieuwe projecten bezig te houden, zoals Lekker Nederlands, dat morgen op SBS 6 begint. “Misschien keren we wel weer een keer terug in de draaiende stoelen”, zegt Nick Schilder, die nog bij elk seizoen The Voice of Holland zijn handen voelt jeuken. “Maar nu is het even tijd voor wat anders.”

Volgens presentatrice Wendy van Dijk, ook aan tafel bij Humberto Tan, is het aan haar man Erland Galjaard om iets te zeggen over de opvolging van Nick & Simon bij The Voice Kids. De talentenjacht keert in 2016 terug op het scherm, maar wordt doorgaans gelijktijdig met The Voice of Holland opgenomen. Dat is dus waarschijnlijk al rond mei/juni dit jaar.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>