Marco Borsato blijft wel coach bij The Voice Kids

marco borsatoIn tegenstelling tot eerdere berichtgeving blijft Marco Borsato wel betrokken als coach bij The Voice Kids. ““Ik vind het super, super leuk. Ik wilde eigenlijk niet stoppen, maar ik moest wel vanwege de andere plannen die ik heb”, vertelt hij in RTL Late Night. Uiteindelijk heeft hij zich over laten halen om deze minder arbeidsintensieve variant van The Voice of Holland toch te blijven doen.

Eerder namen Nick & Simon en Ilse deLange hetzelfde besluit: wel stoppen met de grote Voice, maar toch blijven coachen bij The Voice Kids.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Marco Borsato blijft wel coach bij The Voice Kids

  1. Samantha

    Ik denk wel dat Nick en Simon wel stoppen die zitten nu bij sbs

      /   Reply  / 
  2. Joshua

    Ik heb het idee dat het besluit van Marco Borsato meer te maken heeft met Anouk dan met zijn drukke agenda. Maar hij is nou eenmaal niet zo iemand die in de media ruzie maakt.

      /   Reply  / 
  3. Mark

    Ik denk dat Joshua helium heft. Marco en Anouk Kinney het niet goes vin den met Elkaar.
    Mara Ik gel ook also Anouk goat stopped met the voice of holland dat Marco aborsato dan were terug Komt daar kun je op wachten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>