Holland’s Got Talent: Robert eruit, Johnny erin

johnny de molJohnny de Mol presenteert het 2016-seizoen van Holland’s Got Talent. Hij neemt de plek van Robert ten Brink in, die na vijf seizoenen geen tijd meer heeft voor de talentenjacht; Robert is druk met All You Need Is Love en Love Is in the Air. Johnny: “In de studio’s waar Got Talent wordt opgenomen, ben ik als 15-jarig jongetje begonnen met schoonmaken en koffie halen voor iedereen. Ik had niet durven denken daar ooit zelf te staan.”

Johnny heeft met Superkids, naast Wendy van Dijk, al mogen snuffelen aan de grote studioshow. Nu mag hij dus solo. Jurylid Chantal Janzen heeft hem het laatste duwtje gegeven om die stap te nemen. “Ze heeft net niet een pistool op mijn hoofd gezet, omdat ze vindt dat ik dit moet doen. Ze belde me, toen ze hoorde dat ik dit misschien ging doen. Ze vond het super. ‘Als je het kan doen, doe het’”, vertelt hij aan RTL Boulevard.

Robert ten Brink zegt in het programma het jammer te vinden dat er een einde komt aan deze presentatieklus. “Twee dingen vallen nu wel perfect samen. Het feit dat het format misschien wat opgefrist moest worden, en B) dat ik tot aan de zomer vol zit met andere programma’s.”

De 60-plusser reageert sportief op zijn opvolger. “Ik denk dat Johnny dit kan, hij is empatisch genoeg. Dit programma gaat om verhalen, mensen die jarenlang op iets waanzinnig zitten te oefenen. Die verhalen moet je losweken bij mensen. Johnny heeft bewezen dat hij dit kan.”

Jammer dat RTL 4 voor steeds minder diversiteit kiest bij zijn presentatoren. En ook jammer dat Robert met dit programma stopt. Tegelijkertijd is Got Talent een format waar je moeilijk iets aan innoveert, dus een fris gevoel moet bijna wel voortkomen uit een wisseling bij de koppies bij dit programma. Met de komst van Angela Groothuizen in de jury en Johnny de Mol bij presentatie, is in elk geval gewaakt voor verzadiging.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>