Anouk confronteert Marco met Voice-fittie

Anouk_Tvoh_achterkant12De fittie tussen Anouk en Marco Borsato laait vandaag weer even op, nu Anouk heeft gereageerd op de uithaal van Marco van enkele weken terug, bij 100%NL. Marco stelt dat Anouk vooral met zichzelf bezig is en de twee elkaar ontlopen. “Wat is dit dan?”, reageert Anouk bij Coen & Sander. “Ik was echt verbaasd, ik dacht: heb ik nou iets gemist!?”

Anouk vervolgt: “Wat is er nou aan de hand? Ja, je zit natuurlijk ver uit elkaar, ik heb niet de behoefte om over die stoelen te schreeuwen.”

Ze heeft haar Voice-collega wel geconfronteerd met zijn uitspraken. “Marco vond het ‘heel erg’. Volgens mij schaamde hij zich ook een beetje. Ik vind het een beetje zielig dat hij zich zo ongemakkelijk voelde. Ik heb een olifantenhuid.”

De zangeres legt de schuld ook niet neer bij 100%NL. “Ik denk dat de manier van interviewen wat die jongen deed wel slim gedaan was. Hij trok het naar een kant dat hij wel rare dingen móest zeggen. Maar aan de andere kant: als je dingen als ‘Anouk is alleen maar met Anouk bezig’ en ‘it takes two to tango’, hoe kom je daar dan nog uit? Ik begreep het niet.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>