Liveshows The Voice: Jennie Lena en Brace favoriet

the voice of holland 2015
Het lopende seizoen van The Voice of Holland haalt vooral de media met tumult rondom de coaches. En dan met name Anouk, die zich kritisch uitlaat over het niveau van de kandidaten of de omgang met de andere coaches. Toch is The Voice in eerste instantie een talentenjacht, en rondom die potentiële artiesten is op een enkeling na nog niet heel veel te doen. Wellicht brengen de liveshows, die vanavond beginnen, daar verandering in.

Jennie Lena is de gedoodverfde favoriet voor de uiteindelijke overwinning. De voormalig achtergrondzangeres van Anouk trok in de allereerste Blind Audition-aflevering haar scheur open en imponeerde in een latere ronde met haar At Last-vertolking. Ook in het buitenland is Jennie niet onopgemerkt gebleven.

Naast Jennie lijkt Brace kans te maken op een finaleplaats, zijn aanhang op social media is erg groot en dat is doorgaans een goede indicatie voor hoe populair iemand is. Al heeft Brace natuurlijk een lichte voorsprong op de rest door zijn eerdere werk in de popwereld.

In de eerste liveshow mogen enkele kandidaten samen zingen met de Britse popsensatie Jess Glynne. Ook is te zien hoe ze tips en adviezen krijgen van Seal en Adam Lambert.

The Voice of Holland, 20.30 uur, RTL 4

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Liveshows The Voice: Jennie Lena en Brace favoriet

  1. Vinn

    Ik weet het niet zo goed dit seizoen, ik heb nog niet echt een favoriet. Zelf vind ik Natascha erg leuk maar denk niet dat ze het gaat redde om te winnen.
    Maan, Melissa en Jared kunnen zomaar nog meer hoge ogen gaan gooien. Ik denk dat het dit jaar allemaal dichterbij elkaar ligt dan ooit.
    Ik persoonlijk vind alleen Team Sanna kansloos.

      /   Reply  / 
  2. Paul

    Mensen dit is toch gewoon duidelijk doorgestoken kaart.

      /   Reply  / 
  3. Paul

    Mensen dit is toch duidelijk doordestoken kaart

      /   Reply  / 
  4. Paul

    Dit is toch duidelijk doorgestoken kaart

      /   Reply  / 
  5. Paul

    Dit is toch duidelijk doordestoken kaart

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>