Martijn Krabbé verrassend eerste jurylid Idols

martijn krabbeAl tien jaar is Martijn Krabbé te zien als presentator van talentenjachten en met die functie zal hij vermoedelijk ook niet stoppen. Toch is hij bij Idols in een andere hoedanigheid te zien: in de rol van jurylid. Idols keert dit voorjaar terug bij RTL 5 en de naam van Martijn is de eerste die naar buitenkomt bij de jury. Lieke van Lexmond en Ruben Nicolai presenteren de moeder der auditieshows.

Martijn kijkt uit naar het maken van het programma, vertelt hij bij RTL Late Night. “Nu mag ik eindelijk zeggen wat ik vind.” Weliswaar heeft Martijn nooit zelf gezongen, hij is dus wel ervaren met het fenomeen talentenjacht en heeft een verleden als deejay. Ook presenteerde hij jarenlang Tros Popformule, een muziekprogramma in de jaren ’80.

Spannende zet van de makers om Martijn te laten jureren. Ik ben heel benieuwd naar welke andere artiesten in de jury gaan zitten.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Martijn Krabbé verrassend eerste jurylid Idols

  1. Cees

    Hij presenteerde Popformule bij de Tros in de jaren 80.
    Countdown werd gedaan door Curry, Van Diepen, Walraven.
    Goed 2016 Herman..

      /   Reply  / 
  2. Vinn

    Vreemde keus.. Ik hoop dat Do, Gordon en Angela naast hem komen

      /   Reply  / 
  3. Zayn

    Misschien ingezet als een soort Simon Cowell qua rol?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>