Nicolette: Get the Fuck out of my House zó heftig!

In Nederland hebben we al heel wat reality-shows gezien waarbij de camera 24/7 meekijkt naar mensen in een huis. Toch lijkt RTL 5 iets nieuws te hebben gevonden met Get the Fuck Out of my House, waarbij honderd mensen hun intrek nemen in een huis dat is ingericht op vier personen. Degene die als laatste overblijft wint het restant van de huishoudpot, welke is afgevuld op 100.000 euro.

Bij de opnames van Het the Fuck out of my House komt de oermens boven bij veel kandidaten. Op het moment dat de deuren van het huis opengaan, stormen ze naar binnen om hun voorraad of plekje te veroveren. En daarna begint het spel: andere kandidaten afschudden, verbondjes sluiten en overleven. Wie het niet meer trekt, kan het huis uitrennen en letterlijk door het lint gaan, waarmee de exit een feit is.

Nicolette vertelt in RTL Late Night: “Zodra ik daar binnenkom zijn het al een stel hongerige wolven. Ze vervelen zich rot, want er is niets te doen. Mensen gaan de hele dag liggen tukken. Ze stelen, ze schelden, er is zoveel agressiviteit.”

De presentatrice, die veelvuldig in het huis aanwezig is, heeft zich meer dan eens laten verrassen. “Ik vind het zo heftig wat ik meemaak. Je weet niet hoe het gaat lopen. We hebben bijna ieder uur zoiets van: really?”

Van Het the Fuck out of my House worden zestig afleveringen gemaakt. Rond Kerst moet dus duidelijk zijn of er één winnaar is.

Get the Fuck out of my House, 19.20 uur, RTL 5

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nicolette: Get the Fuck out of my House zó heftig!

 1. Natasja

  Echt niet normaal hoe sick dit programma is :)

    /   Reply  / 
 2. Tjerk

  Wat een stelletje zwakzinnige bavianen op een rots. Je kunt toch al op je vingers natellen hoe dit afloopt. Een bak ellende, agressie, racisme en diefstal. En nog maar te zwijgen over de deelnemers die het na 1 dag al voor gezien houden. Hun reactie na de vraag van Nicolette waarom ze nu al vertrekken. “Het is te druk, er is niet genoeg privacy en eten”. Ja, duhhh, met 100 personen in een huis bestemd voor een 4 persoons huishouden. Het IQ van deze lui ligt onder het niveau van zwakzinnig! Echt, zeer zielig!

    /   Reply  / 
  1. Devran

   100% helemaal met je eens maat.
   Het is een zooitje, doelloze, nutteloze zooitje bij mekaar.

     /   Reply  / 
 3. Ruud

  Gelukkig ben ik niet de enige die dit soort ‘programma’s’ verafschuw. Weer een nieuw dieptepunt van de commerciële televisie. Ik kijk al jarenlang praktisch nooit meer naar commerciële tv, helaas mijn vrouw nog wel, waardoor ik soms toch nog wat van hun bedroevend lage niveau oppik.

    /   Reply  / 
 4. Devran

  Boy, toch zo`n laffe manneke toch,
  Get out the house dakloze :)

    /   Reply  / 
 5. jolanda kok

  Ik vind het heel erg dat slaan niet mag maar iemand zo weg pesten zoals bij Jennefer dat jullie daar niets aan doen als crew mooi voorbeeld voor pest gedrag om aan andere kinderen te laten zien dat weg pesten nog werkt ook.
  Ik vind wat ze doen met Jennefer echt pest geweld wat jullie horen aan tepakken

    /   Reply  / 
 6. Jan Willem van der Ebenhart-Lever

  Geachte heren,

  Mijn mening over dit zeer onfatsoenlijke programma is verschillend. Aan de ene kant snap ik dat deze LBO studenten allemaal hun zich de Geert Wilders werken om dat kleingeld te winnen. Hun wonen allemaak in een flat met hun moeder die zeer slecht behandeld wordt door hun vader. Vooral die zogeheten ‘nieuwe Nederlanders’

  Aan de andere kant vindt ik dat dit een stelletje bavianen zijn op een kano die het water niet kunnen vinden.

  Daarom stem PVV! Want ik wil minder hoe de antiliaanse gemeenschap het noemt: ‘Niggas and bitches’ en meer fatsoenlijke bekakte en rijke mensen zoals ik

  Hoogachtend

  H.J. Van der Ebenhart-Lever

    /   Reply  / 
  1. Ril Ler

   Zich kleinerend over LBO uitlaten, maar wel doodleuk “hun wonen” schrijven. Get the f back to school!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>