Robert Jensen trots op gasten RTL-show Jensen USA

robert jensen usa charlie sheenJarenlang ontvangt Robert Jensen de sterren in zijn RTL 5-talkshow. En vanavond gaat hij weer in gesprek met de celebrity’s. Alleen niet in een Hilversumse studio, maar thuis in de Verenigde Staten. De in New York-woonachtige Jensen toert door het land voor ontmoetingen met Charlie Sheen, Ron Jeremy, Vanilla Ice en honkbalsensatie Kenley Jansen.

Jensen heeft heel wat sterren benaderd voor het nieuwe RTL-programma. “Het is alsof je met hagel schiet: je zet wat uit en ziet wel wat er van terechtkomt. Ondanks dat zijn management liet weten dat Sheen mee wilde werken, verwachtte ik tot het moment dat ik tegenover hem zat dat het niet zou lukken”, vertelt hij in De Telegraaf. “En opeens ben je dan toch in zijn huis in Beverly Hills. Hij had op YouTube een overzicht bekeken van alle internationale sterren die ooit te gast waren in mijn talkshow en Sheen zei ’daar wil bij horen’.”

In Jensen USA laat de programmamaker aan de hand van reportages met bijzondere Amerikanen de gekte in Amerika zien en ontmoet hij Nederlanders die het daar helemaal hebben gemaakt of willen maken.

Vooralsnog zijn zes afleveringen afgenomen, maar Jensen bruist van de ambitie. “Ik ben benieuwd hoe dit aanslaat.” En weer een vaste talkshow zoals in zijn hoogtijdagen? “Nou, het begint wel weer te kriebelen nu. Ik zou het niet weer dagelijks willen, maar ik denk dat de tijd rijp is om dit aan te kaarten bij RTL.”

Jensen USA, 21.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>