‘Kelly Bundy’ in Samantha Who? op Net 5

Jarenlang speelde Christina Applegate de enorm domme Kelly Bundy in Married with Children. Vaak hebben acteurs die zo lang in een hitserie spelen moeite om daarna opnieuw in een succesvolle serie of film te spelen. De kijkers blijven zo iemand toch zien als dat ene karakter waar ze zo bekend van zijn. Toch lijkt Christina zich jaren na de laatste opname van Married with Children te hebben ontworsteld aan dat imago met Samantho Who?. De eerste aflevering is vanavond op Net 5 te zien.

In de eerste aflevering ontwaakt Samantha uit coma en heeft geen idee wie ze is of wat haar verleden is. Gaandeweg komt ze er achter een niet heel plezierig persoon te zijn geweest. Een workaholic die vrienden zeker niet op de eerste plaats zette of zelfs ronduit rot behandelde. Eigenlijk heeft ze iedereen om zich heen weggejaagd.

Maar Samantha grijpt haar ontwaken aan voor een nieuwe start. Alleen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Want het kost heel wat moeite om iedereen er van te overtuigen, dat ze is veranderd.

Aflevering gemist?
Op Surfthechannel kun je eenvoudig buitenlandse series streaming terugkijken. Gewoon even de titel van je favoriete serie invullen en de juiste aflevering uitkiezen. Check daarvoor je tv-gids of de International Movie Database.

Samantha Who?, 21.00 uur, Net 5

Zie ook:
- Nog een nieuwe serie op Net 5: Samantha Who?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>