Supernatural: Winchesters vervolgen jacht op demonen

Het afgelopen half jaar heeft Net 5 het eerste seizoen van Supernatural uitgezonden, een serie die gaat over kwaadaardige paranormale zaken en de familie Winchester die deze verschijningen bestrijdt. Met veel succes overigens. Supernatural past prima op de zondagavond van Net 5 en scoort goede cijfers. Het tweede seizoen begint vanavond, aansluitend op de spannende laatste aflevering van seizoen 1.

Op jonge leeftijd krijgen Sam en Dean al te maken met een demon. Deze zit achter Sam aan en vermoordt hun moeder. Sindsdien jaagt vader John op deze verschijningen, zijn jongens worden er mee opgevoed. Na een jarenlange zoektocht krijgen ze eindelijk de kans deze superdemon te doden. Alleen mislukt dit natuurlijk, er moet nog voer voor een tweede (en derde en vierde) seizoen over blijven.

In deze nieuwe aflevering moeten de Winchesters herstellen van hun zware verwondingen in het ziekenhuis. Daar loopt ook een reaper rond, een hulpje van Magere Hein die levenden prematuur weghaalt. En één van de Winchesters moet overwegen zichzelf op te offeren ten faveure van de anderen.

Supernatural, 22.25 uur, Net 5

Uitzending gemist?
Aflevering van Supernatural gemist? Op Surfthechannel kun je eenvoudig series streaming terugkijken. Check in je tv-gids of op IMDB welke aflevering je moet hebben.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Supernatural: Winchesters vervolgen jacht op demonen

 1. Tim20

  Ik had een vraag over ER. Tijdje geleden is dit van de vooravond van SBS 6 verhuist naar de publieke omroep. Maar nu zie ik het weer staan in de vooravond van NET 5. Heeft de PO het dan zo snel weer ‘weggegeven’ ?

    /   Reply  / 
  1. Layka

   Beste Tim,

   De AVRO zendt elke zaterdagavond de voor Nederland nieuwste afleveringen van ER uit. Dit zijn de afleveringen van seizoen 13 (in Amerika zijn ze al bij het laatste seizoen 15). SBS 6 zond afgelopen voorjaar en zomer herhalingen uit van de seizoenen 5, 6 en 7. Net 5 is laatst verder gegaan waar SBS 6 was gebleven. Ze zijn daar nu bij seizoen 8.

     /   Reply  / 
 2. `Ruud

  Jaa Supernatural is echt geweldig!

    /   Reply  / 
 3. Magali

  Deze serie is geweldig, im in love with Jensen Ackles :P

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>