Toekomst Veronica-comedy Two and a Half Man ongewis

Het doek lijkt te vallen voor Two and a Half Man, de Amerikaanse comedy met Charlie Sheen die in Nederland door Veronica wordt uitgezonden. CBS en producent Warner Bros hebben de opnames voor het lopende seizoen stilgelegd. De twee vinden dat er niet langer met Sheen te werken valt, die het afgelopen jaar ontspoorde door drank- en drugsgebruik. Toen Sheen deze week in een radiointerview allerlei betrokkenen achter de schermen beledigde, was de maat vol.

Of en hoe er een vervolg wordt gegeven aan Two and a Half Man is onduidelijk. Het is niet ondenkbaar dat de serie van het scherm verdwijnt.

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Toekomst Veronica-comedy Two and a Half Man ongewis

 1. Jan

  @Herman Dat maakt helemaal niets uit. Er zijn toch geen nieuwe afleveringen op Veronica te zien. Sterker nog; men zend ijskoud afleveringen door elkaar heen uit en ook rustig voor de derde of vierde keer.
  Niet Charlie Sheen, maar SBS zelf helpt deze serie wel om zeep……

    /   Reply  / 
 2. Marc

  @Jan: In Nederland worden comedy’s zelden ‘goed’ uitgezonden. Maar wees maar gerust dat de makers van de serie hier weinig om deren. Het draait namelijk allemaal om CBS, de Amerikaanse zender die deze serie laat produceren door WB en het uitzend op primetime met (momenteel) de beste kijkcijfers binnen zijn doelgroep in heel Amerika. Oftewel voor die zender is het een zeer belangrijk programma en dat het in Nederland wordt uitgezonden is leuk, maar meer dan die paar centen die het WB danwel CBS oplevert doet het er niet toe.

    /   Reply  / 
 3. Lies

  Charlie Sheen is in onderhandeling met HBO, waar hij ook zijn eigen serie zal krijgen genaamd ‘Charlie’s Corner”. Hij begint een beetje de nieuwe Hugh Hefner te worden en wil dit graag met iedereen delen…

    /   Reply  / 
  1. Timo

   Helaas voor Charlie heeft hij dit verzonnen. Want volgens statement van HBO is geen nieuwe show met Charlie in the works. En zal Charlie daar dus ook niet zoals hij in 1 van z’n tirades gisteren zei 5 miljoen dollar per episode mee gaan verdienen. Wat meer dan 4x zoveel is dan de 1,2 miljoen dollar per episoded die hij dit 8ste seizoen voor de 14 geproduceerde episodes heeft gekregen.

   Het is een leuke comedy Two and a half Men, maar helaas voor de rest van de cast en crew heeft deze man totaal niet door wat wel en niet door de beeugel kan. Hij heeft blijkbaar nog nooit “nee” in z’n leven gehoord en is een compleet verwend nest. En nu Chuck Lorre (creator en exec producer) op 1 van z’n vanity cards na een nwe Tow and a half Men episode zegt dat hij toch wel hoopt dat hij langer leeft met z’n gezonde levenstijl dan de losbandige, vertaling: snuivende, bezopen en hoeren-krikkende, Charlie Sheen, is hij beledigt en gaat hij totaal los in een radio show en in een statement richting TMZ.com gisteren.

   CBS heeft maar 1 optie, en dat is de serie cancellen. Helaas is het hun #1 comedy in de core demo A18-49, maar er valt met deze man geen garantie af te geven vanuit producent WB dat het vorig jaar al georderde 9de seizoen door CBS wel volledig geproduceerd zal kunnen worden. En al doen de herhalingen van Two and a half Men het dit seizoen goed in het Monday 9-9.30PM tijdslot en scoort het hiermee beter in kijkers en de demo A18-49 hoger dan bijna alle andere comedy’s op 1 van Big 4 broadcast networks (ABC, CBS, FOX en NBC). Bijna 3 maanden nu herhalingen uitzenden tot aan het einde van het seizoen, gaat zeker weten voor kijkerserosie zorgen en de concurrende networks meer kijkers opleveren waar waarschijnlijk vooral ABC’s DWTS z’n voordeel uit zal halen. En CBS zal dit scenario zeker niet volgend seizoen willen herhalen. Conclusie: geef nwe comedy’s Mike and Molly of Mad Love de 9/8c spot, of verplaats hit comedy The Big Bang Theory van donderdag weer terug naar maandag of HIMYM krijgt eindelijk deze spot na 6 seizoenen om 8/7c en 8.30/7.30c op maandag.

     /   Reply  / 
   1. Maarten vh

    Ik denk niet dat de seie gecanceld wordt. CBS heeft namelijk al een contract voor volgend seizoen met Warner Bros gesloten, dus mij lijkt het logisch dat de serie verder gaat met alleen Jon Cryer (alan in de serie) angus t jones (jake). 2.5men is namelijk een van de weinige series die nooit onder 4.0 scoorde, en cbs zou echt gek zijn als ze er mee zouden stoppen.

      /   Reply  / 
    1. Levi

     Ik vraag me af of het wel mogelijk is om de serie verder te laten gaan draaien alleen op Alan en Jake. Sheen is een bijzonder goede acteur en zijn personage is onmisbaar eigenlijk, maar helaas is het een verwend arrogant nest

       /   Reply  / 
 4. Levi

  Verbaasde me al dat er uberhaupt al zoveel seizoenen zijn, want er valt altijd al niet te werken met deze arrogante man. Overigens een uitstekende acteur, maar voor een zonneschijn moet je niet bij hem zijn

    /   Reply  / 
 5. Jordy

  “CHUCK LORRE PRODUCTIONS, Vanity card #329

  I exercise regularly. I eat moderate amounts of healthy food. I make sure to get plenty of rest. I see my doctor once a year and my dentist twice a year. I floss every night. I’ve had chest x–rays, cardio stress tests, EKG’s and colonoscopies. I see a psychologist and have a variety of hobbies to reduce stress. I don’t drink. I don’t smoke. I don’t do drugs. I don’t have crazy, reckless sex with strangers.

  If Charlie Sheen outlives me, I’m gonna be really pissed.”

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>