Tess Milne wordt casanova-trainer voor Veronica

Tess Milne heeft een nieuwe klus te pakken bij Veronica. Ze is de presentatrice van Casanova Bootcamp, dat dit najaar is te zien. In het programma staat ze drie jongens bij die wel wat hulp kunnen gebruiken op het pad naar de liefde. Doordat ze onzeker zijn of een verkeerd zelfbeeld hebben, lukt het ze maar niet om meisjes te versieren.

“Het zijn helemaal geen onaantrekkelijke jongens”, verzekert Milne bij SBS Shownieuws. “Het zijn normale jongens, maar ze hebben alledrie iets meegemaakt vroeger waardoor ze moeite hebben in hun communicatie met vrouwen.”

In het Casanova Bootcamp krijgen de drie allerlei versiertips, tegelijkertijd werken ze aan zichzelf. Doel is om uiteindelijk een vriendinnetje te scoren. “Casanova Bootcamp laat wel zien hoe moeilijk het is voor jongens om om te gaan met vrouwen. Wij zijn zo moeilijk!”

Zie ook:
- Spoedcursus versieren in Casanova Bootcamp bij Veronica

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tess Milne wordt casanova-trainer voor Veronica

  1. Daan

    Als ze maar niet allemaal vallen voor dit prachtige meisje Tess. Leuk dat zij steeds meer mag presenteren.

      /   Reply  / 
  2. Wwzapper

    Goed dat ze ‘hogerop’ mag, ja. Bij MTV zat ze zo weggestopt in een klein programmatje waar geen hond naar keek, terwijl ik er zeker wat in zie. :)

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Tess Milne ‘de nieuwe Nance’ naast Gerard Joling | Zappen

  4. Pingback: Duikplank-babe Tess Milne nu solo in Casanova Bootcamp | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>