Patty Brard duikt weer op bij SBS 6 in hypnoseshow

Patty Brard is dit najaar opnieuw te zien bij SBS 6. De afgelopen weken konden we haar al bewonderen in badpak bij Sterren Springen op Zaterdag, maar vanaf oktober is ze één van de hoofdgasten in Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben. Dat verklapt Ron Brandsteder op Radio 538, waar hij wordt gevraagd naar de hypnoseshow die op zaterdagavond te zien zal zijn. Gisteren kon deze blog als eerste melden dat Brandsteder op de primetime zaterdagavond terugkeert, Ron zelf zegt daar nog niet van op de hoogte te zijn. “Dat is nog onderwerp van strategische onderhandeling.”

Ron Brandsteder was jarenlang een grootheid bij de Tros en RTL. De laatste jaren heeft hij af en toe wat voor Omroep Max gedaan, nu mag hij dus bij SBS 6 aan de slag. “Het leuke is dat Rick daar een contract heeft, hij heeft een goed woordje voor me gedaan.” Ron en Rick zijn elk teamcaptains in de panelshow, waarin wekelijks een bekende Nederlander onder hypnose wordt gebracht. Welke BN’ers? “Staat dat niet in het persbericht? Nee, dan kan ik het niet zeggen. Jongens, ik zet net bij SBS, dan ga ik dat toch niet zeggen?! Nou eentje dan: Patty Brard.”

Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben borduurt volgens Brandsteder voort op Ik Weet Wat Jij Deed. “Het gaat verder op de weg die Jan Smit is ingeslagen met de hypnoseshow. De gast komt onder hypnose in allerlei penibele situaties. Het is aan ons om te voorspellen wat hij of zij gaat doen. Hoe goed kennen we de gast? Daar krijg je dan punten voor.”

Volgens Ron kostte het nauwelijks moeite om deelnemers te vinden. “Ik dacht ook: dat doet niemand! Maar het zal je verrassen, er zitten heel goede namen bij. Een voorwaarde van Rick en mij was dat we mensen niet willen afzeiken, daar heb ik een grote hekel aan. Die mensen hebben die garantie dus ook gekregen. Bovendien is er altijd een vertrouwenspersoon bij de opnames aanwezig, moeder of vriend bijvoorbeeld.”

Ron wil evenmin verklappen wie de presentatrice van Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben wordt. Het lijkt te gaan om Leontien Zijlaard-Van Moorsel.

Zie ook:
- SBS 6 zet Ron Brandsteder in op zaterdagavond
- SBS 6 brengt BN’ers onder hypnose in controversiële show
- Leegloop bij RTL 5: Ook Rick Brandsteder weg

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Patty Brard duikt weer op bij SBS 6 in hypnoseshow

  1. treinkaartje

    Ben benieuwd, vind haar altijd wel amusant.

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Ik snap die naam van Leotien echt niet, zou eerder denken aan Tooske. Vond leotien bij boulevard al ni zo sterk en dat ging zelfs over sport/OS

      /   Reply  / 
  3. Levi

    Het lijkt mij echt onwerkelijk dat Leontien van Moorsel dit zou gaan presenteren… Waarom zou zij dat mogen? Dat is toch geen presentatrice.
    Herman, bedoelt jou bron niet Leontine Borsato? Dat lijkt me iets logischer

      /   Reply  / 
  4. Craig

    Leontien is kandidaat. Ze is zeker niet de presentatrice.

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Do presenteert hypnoseshow met Ron en Rick Brandsteder | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>