Voorlopig geen tv voor boegbeelden Veronica

De gezichten van Veronica komen voorlopig niet op televisie. Er zijn op dit moment geen passende formats voor Tim Haars, Veronica van Hoogdalem en Saar Koningsberger. Dat bevestigt zenderbaas Mark Bruitsman aan deze blog op de 2013-presentatie van de SBS-zenders.

Veronica heeft de afgelopen jaren verschillende eigen programma’s uitgeprobeerd, zoals De Bob, Casanova Bootcamp, Beat De Mol, Veronica Goes Couchsurfing en The Young Ones, maar allemaal zonder succes.

Veronica gaat 2013 dan ook in met een berg aankoop. Daaronder succesvolle titels als Two and a Half Men, The Big Bang Theory, Top Gear en Hawaii Five O. Ook heeft Veronica een flink filmpakket.

“We hebben meerdere dingen geprobeerd, maar veel is niet gelukt. Veronica Goes… zou ik nog wel in een andere vorm willen uitproberen, omdat het wel bij de zender past. Daarom heb ik die serie laatst ook niet van het scherm gehaald”, vertelt Bruitsman. Eventuele Nederlandse programma’s zullen echter niet snel meer op een primetime slot terechtkomen, liever experimenteert hij op de latere avond.

Het showtje #Kansloos op de dinsdagavond, waarin hippe internetjongens een podium krijgen, gaat vooralsnog wel door. Het is daarmee het enige Nederlandse programma op de zender. Over een nieuw seizoen van Ranking the Cars dat is opgenomen, is niets gemeld op de 2013-presentatie.

Johnny de Mol geldt niet meer als een echt Veronica-gezicht, al sluit de zenderbaas niet uit dat hij weer wordt ingezet. “Johnny kan zowel op Veronica als SBS 6.” Op de vraag of Johnny een talkshow krijgt, blijft het even stil. Daarna: “In elk geval niet dit voorjaar.” Johnny heeft recent in een interview laten doorschemeren dat er een talkshow zit aan te komen. “Dat heeft iets meer voeten in de aarde”, zegt Mark. “Dat is niet iets dat je zonder al te veel voorbereiding op zender gooit.”

Zie ook:
- Veronica van Hoogdalem verder met Ranking the Cars
- Veronica’s Nu We Er Toch Zijn: Couchsurfing
- Duikplank-babe Tess Milne nu solo in Casanova Bootcamp
- #Kansloos: Ik heb een penis en die lijkt op Henny Huisman
- Johnny de Mol heeft plannen voor talkshow
- Veronica zet dramaserie Crimi Clowns op late vrijdagavond
- Veronica haalt The Young Ones alweer van zender

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>