SBS stelt reality-serie Frank Masmeijer uit

frank masmeijerHet duurt nog even voordat Frank en Vrij te zien is bij SBS. De reality-serie rondom Frank Masmeijer is uitgesteld tot nader order, nu ook de rechtszaak tegen de gevallen showmaster is verplaatst naar 2017. “Wanneer en of dit programma alsnog te zien zal zijn, hangt af van de ontwikkelingen in de toekomst”, laat een woordvoerster van de commerciële zender aan het AD weten.

Masmeijer wordt verdacht van betrokkenheid bij cocaïnesmokkel in de haven van Antwerpen. Daarvoor heeft hij al acht maanden in voorarrest gezeten. Frank zelf zegt onschuldig te zijn, terwijl de bewijslast tegen hem flink is.

Frank breekt in de jaren ’80 door bij de NCRV en is enige jaren één van de grote sterren bij de publieke omroep. Aan die carrière komt abrupt een einde als blijkt dat hij bij een quiz kennissen van hem heeft bevoordeeld.

Frank en Vrij zou vanaf vrijdag  oktober bij SBS te zien zijn, daar komt nu de nieuwe reeks rondom Roy Donders voor in de plaats.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>