Irene Moors: Met live tv ben ik op mijn best

Vanavond begint Irene Moors aan een nieuw avontuur: een late night talkshow in de vorm van Naar Bed Met Irene. Elke week ontvangt ze een gast die ze aftast, om aan het einde van de uitzending te bepalen: zou ik een nachtje naast jou kunnen slapen of niet? Toch is het de kijker die ‘naar bed gaat’ met Irene, hintend op het tijdstip. De talkshow is live en daar Moors maar wat blij mee. “Live tv is toch datgene dat ik het allerbeste kan.”

Ze legt uit in RTL Boulevard: “En dan niet het allerbeste van iedereen, maar het genre televisie. Ik heb laatst weer wat programma’s opgenomen, maar live ligt me beter. Ik vind het leuk als het heel eerlijk is. Dat je thuis zit te kijken en denkt: wat gaat er gebeuren? En er kan heel veel gebeuren of misgaan.”

Een talkshow is een vak apart, velen hebben hun vingers er aan gebrand. Toch ligt de focus voor Irene op amusement, vertelt ze aan het AD. “We belichten het leven van de hoofdgast en er komen verrassingen in de vorm van extra gasten en filmpjes. En ik hoop natuurlijk dat het mooie gesprekken worden, met bijzondere uitspraken, dingen die je nog niet weet. Maar het is wel amusement, het hoort nog wel bij die zaterdagavond. Dan moet je niet heel erg zwaar en serieus willen doen, want daar heb je zo vlak voor het slapen gaan geen zin meer in met je wijntje. Ja toch?”

Jan Kooijman bijt het spits af als eerste nachtgast van Irene. “Jan Kooijman was vroeger een heel verlegen jongetje. Het gekke is dat hij toch op ballet ging. Ik ben benieuwd wanneer die ‘klik’ is gekomen, waardoor hij opeens zo zelfverzekerd is geworden.”

Naar Bed Met Irene, 23.05 uur, SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Irene Moors: Met live tv ben ik op mijn best

  1. Rickert Vrons

    Op d’r zenuwachtigst zonder sidekick carlo waar ze zich altijd aan kon optrekken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>