Jeroen: Soap rondom Toppers wederdienst naar SBS

toppers20172SBS 6 heeft vorig jaar de Toppers binnengehaald, wat betekent dat de concertregistraties voortaan bij die zender te zien zijn. Maar SBS wil meer en dus ziet vanavond een reality-serie rondom het trio het levenslicht. Trio ja, want Jan Smit wordt nog ingewerkt als vierde Topper en is zodoende slechts zijdelings te zien in het gebeuren. Volgens de zangers is het niet meer dan logisch dat hun avonturen zich voortaan voor het oog van de camera afspelen.
“We zaten bij AvroTros en gaan naar een commerciële zender. René heeft er Toppers in Concert onder kunnen brengen en daar willen zij wat voor terug: kunnen we wat meer krijgen?”, legt Jeroen van der Boom uit in De Telegraaf. “Er wordt in Nederland altijd zo gezocht. Het is gewoon bij ons neergelegd van: is het leuk om dat bij ons te doen op vrijdagavond, waar wij reallife uitzenden? Dan gaan we met elkaar zitten en zeggen we: ‘Nou ja, als we er niet te veel moeite voor doen en jullie lopen gewoon achter ons aan, laten we dat dan doen.’”

De kijker kan vooraf alle voorbereidingen van René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom volgen. Jan Smit, gisteravond aangekondigd als de vierde Topper, gaat warmdraaien in het Toppers-circus en ook gasten André Hazes Jr., Grant & Forsyth en The Voice of Holland-winnares Pleun komen de feestvreugde vergroten. In de soap krijgt de kijker al het voorwerk, de teambuilding en het onderlinge plezier mee. Eerst gaan René, Gerard en Jeroen samen op wintersport om alle neuzen richting het Wilde Westen te krijgen.

De Toppers: Wild West, Thuis Best, 20.30 uur, SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jeroen: Soap rondom Toppers wederdienst naar SBS

  1. Jef

    Dus feitelijk zegt Jeroen hier “Jongens, tis gewoon een moetje”. Lekkere promotie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>