Dood hoofdrolspeler GTST op YouTube gelekt

Afgelopen weekend vroeg Zappen zich nog hardop af wiens begrafenis aanstaande is in Goede Tijden Slechte Tijden. Het antwoord is inmiddels overduidelijk. (Let op: vette spoiler, niet willen weten is niet verder lezen!)

Het is Dian die de dood zal vinden. Helaas is haar rol 'op' en wordt ze dus voorgoed de serie uitgeschreven. Op YouTube staan beelden die nog worden uitgezonden door RTL met daarin de dood van Dian. Exit Dian.

In het filmpje is te zien hoe Dian levenloos op haar hotelkamer ligt. Laura ontdekt haar lichaam. Zij belt meteen met Jef en Dorothea. In de volgende scene is te zien hoe haar lichaam wordt bedekt met het bekende witte laken.

Niet vaak worden nog uit te zenden beelden uit de soap gelekt naar sites als YouTube. Dit betekent zeker een flinke strop voor RTL en producent Endemol, die momenteel naar deze spannende cliffhanger toewerken. Die spanning is nu voor een groot deel teniet gedaan, al kan er nog uitvoerig worden gespeculeerd over de doodsoorzaak van Dian en een eventuele dader.

Kan nooit lang duren voordat dit filmpje van YouTube is geveegd, wees er dus snel bij!

Zie ook:
- Begrafenis in GTST, maar wie is er dood?
- GTST: Wie is toch de vader van Vicky Pouw?

33 Reacties // Reageer

33 thoughts on “Dood hoofdrolspeler GTST op YouTube gelekt

  1. Marieke

    Helaas, het is echt waar: Dian gaat dood.

      /   Reply  / 
  2. Jeffrey

    Zonde, weer een goed persoon weg uit gtst, in plaats dat ze nou is andere eruit doen, zoals lorena, wat voegt zij toe aan gtst?

      /   Reply  / 
  3. M arijn

    Neeeeeeee het leukste personage :(

      /   Reply  / 
  4. Saskia

    Ik denk dat het expres gelekt is om meer publiciteit te genereren. GTST heeft te maken met teruglopende kijkcijfers en op deze manier hopen ze wat kijkers terug te winnen. Zonder mezelf op de borst te willen slaan, kan ik zeggen dat ik al vanaf het eerste seizoen kijk en het personage Dian was gewoon “op”. Uitgemolken, klaar. Het is wel jammer dat er zoveel prominenten de serie verlaten, waaronder Wilbert Gieske alias Robert. Er komen steeds meer (te) jonge acteurs bij, ik vind dat een slechte zaak.

    De producers zouden een voorbeeld kunnen nemen aan andere, langlopende soaps als ATWT en The Bold. Een van de succesfactoren zijn de wat oudere acteurs en actrices….

      /   Reply  / 
  5. HIJ

    Het filmpje doet het al niet meer.

      /   Reply  / 
  6. Herman

    @ Hij: Filmpje was net in RTL Boulevard en zal dus aldaar het eeuwige leven krijgen online. En hopelijk kun je met mijn beschrijving in het bericht ook veel visualiseren

      /   Reply  / 
  7. vinn

    Heel erg jammer, Dian was een leuke personage met een onvergetelijk karakter. Ik vond het leuk dat ze eindelijk een btje vriendinne kreeg (Lorena, Janine) maar het mog niet baten. Ben echt benieuwd hoe ze dood gaat vast iets met Ludo te maken

      /   Reply  / 
  8. Mariska

    wordt zij DIT weekend dood gevonden ???

      /   Reply  / 
  9. Jimmy

    Denk niet dat Dian dood gaat. De beelden laten nooit het echte verhaal zien. Robert stop er toch mee?

      /   Reply  / 
  10. Andere Mariska ;)

    Oh gosh, waarom nou weer??!

      /   Reply  / 
  11. Dr.R. Clavan

    Who cares!? Naar dit soort programma’s kijkt alleen het domste volk van Nederland. Zoek eens een hobby waar je je hersens bij mag gebruiken ipv dom kassie kijken.

      /   Reply  / 
  12. Henny

    Clavan, gemiddeld kijken hier zo’n slordige 2mln mensen per avond naar. En dat al 15 jaar lang. Getuigt niet echt van intelligentie om anderen niet in hun waarde te laten, meneertje clavan.

      /   Reply  / 
  13. noa

    eindelijk van dit lelijke schepsel verlost,en die sekte gaat ook aardig de keel uithangen,lovetrie heet het geloof ik,te langdradig en overdreven gespeelt

      /   Reply  / 
  14. Janneke

    Dit is gewoon een publiciteitsstunt. Dian zal volgend seizoen wel weer opstaan uit de dood;) Of ze leek dood of iets dergelijks. Of ze bleek opeens iemand anders te zijn. Je weet het maar nooit met gtst…

      /   Reply  / 
  15. Kleine

    DIAN IS DE LEUKSTE VAN HEEL GTST!

      /   Reply  / 
  16. Liz

    Ach… iedereen in GTST is toch al ‘s doodgegaan?

      /   Reply  / 
  17. hanne

    Zou me niets vebazen als dit als een soort publiciteits-stunt is opgenomen om alle kijkers op een verkeerd been te zetten. Ik dacht dat opnames maar 2 maanden vooruit liepen? Als dit dian verhaal waar is, dan zouden de opnames 5 maanden vooruit lopen.
    We zien het in juni wel…………..

      /   Reply  / 
  18. Herman

    @Hanne: de dood van Dian is niet de grote cliffhanger voor de zomerstop, maar een tussentijdse climax. Haar dood wordt eind februari/begin maart uitgezonden.

      /   Reply  / 
  19. jolanda

    waar zijn al die dozen van die op de kamer staan ?? ”futman” ofzo staat erop….
    vind het wel een rare scene, ook beetje onprofessioneel ziet ie dr uit, idd net wat anderen zeggen, misschien een ”opname” die gewoon gedaan is en express is laten lekken om de mensen weer te laten kijken,
    t zou een geweldige stunt zijn hahahah
    robert is toch de enige die dr dit jaar uit gaat.

      /   Reply  / 
  20. marco

    waarom staat er rechtsonder dikke op 6?
    hahaha gaat dat over christine.. huppeldepup.. die dikke op 6 :P haha

      /   Reply  / 
  21. Peter

    Gelukkig Dian dood, opgeruimd staat netjes!

      /   Reply  / 
  22. harold voebeg

    op geuit staat netjes

      /   Reply  / 
  23. damien

    Laten we allemaal maar hopen dat het een grap is om hogere kijkcijfers te krijgen.
    Ik kijk nu al 6 jaar gtst(ben nu 14) en vind dian tog echt de beste speler samen met ludo.
    Het zal echt een groot verlies zijn als ze de soap verlaat.
    Het ziet er wel geloofwaardig uit met al die dozen op haar kantoor.
    Ze is immer failliet.

      /   Reply  / 
  24. ?

    er komt een begravenis maar niet van Robert Alberts want die is bij deze begravenis van iemand

      /   Reply  / 
  25. «3

    ja, dit is vast een of andere publiciteits stunt, omdat er steeds minder kijkers komen.. en ja, deze scene ziet er niet zo professioneel uit.. het zou echt jammer zijn als ze eruit ging, want het is mijn favoriete speelster, en ze speelt de rol echt heel goed !

      /   Reply  / 
  26. Jorpor

    Lol, how fake can things get. Dit ziet er inderdaad niet professioneel uit en ik denk ook dat dit een publiciteits stunt is. Ik bedoel, Laura vind dian, en ze gaat niet eens flippen xD

      /   Reply  / 
  27. Floris

    Éen ding is in elk geval bereikt:
    iedereen wil die cliffhanger zien omdat er nu al over wordt gesproken…wellicht inderdaad een goeie publiciteitsstunt van RTL. Die soap loopt nu al zo lang dat ik niet verwacht dat zoiets ineens uitlekt.

      /   Reply  / 
  28. Dian Fan

    wat erg dat ze er uit gaat ik vond haar rol egt bij haar passen gtst is anders als zij er uit is het zou niet meer het zelfde zijn. zonder haar.. weet iemand waarneer de aflevering uitgezonden wordt???

      /   Reply  / 
  29. Dian (naamgenood)

    jammer dat ze weg gaat ik denk dat het wel zo is want die dozen pakt ze in omdat ze de ervenis moet terug geven en haar bedijf gaat vaijait (als je het zo schrijft) dus het kan wel waar zijn al vindt ik het erg jammer.

      /   Reply  / 
  30. samantha

    is is zo dom ze hebben dat gwn zelf gedaan en maar overal zeggen oow het is zo erg dat het is uitgelekt ik vindt het gwn dom ik ben zelf nu 15 en kijk al meer dan 8 jaar naar gtst maar dit hebben ze al vaker gedaabn maar dan in onm enzo dit is echt zo zielig als je zo aan je kijkers moet komen dan ben je etoch wel erg slecht bezig het is gewoon zleig

      /   Reply  / 
  31. aaer

    dian is veel beter dan ludo

      /   Reply  / 
  32. hoi

    Het was niet eens de cliffhanger. Dian is al maanden geleden doodgegaan. De cliffhanger heeft nu te maken met Dennis, dat hij iets gaat doen wat voor veel een gevolg zullen hebben enz.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>