Inge Ipenburg nooit meer Martine Hafkamp in GTST

foto: SBS 6Een aantal keer per jaar duikt het gerucht op: Martine Hafkamp wandelt binnenkort Meerdijk weer binnen. En keer op keer komt het gerucht niet uit. Actrice Inge Ipenburg maakt nu voor eens en altijd korte metten met dergelijke berichtgeving: Martine komt waarschijnlijk nooit meer terug.

“Twee periodes heb ik Martine gespeeld. Daarna was het lastig weer aan de bak te komen. Met dat in het achterhoofd heb ik besloten nooit meer Martine te zijn, maar actrice!”, vertelt ze aan het AD.

Over twee weken is Inge te zien in Celblk H, waar ze ‘een door en door slecht wijf met Hannibal-trekjes’ speelt. “Het karakter heeft zich tijdens haar detentietijd opgewerkt tot leidster van een gevangenisunit. Ze spant iedereen voor haar karretje en in de wasserij waar ze de scepter zwaait niet alleen lakens door de pers haalt.”

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Inge Ipenburg nooit meer Martine Hafkamp in GTST

  1. Frans

    Martine Hafkamp kan dus nog prima terugkomen, alleen niet gespeeld door Inge….

      /   Reply  / 
  2. Lia

    Hmm… Een recast voor Martine? Dat betwijfel ik, die rol was zo nauw met Inge verweven. Maar zeg nooit nooit :-)

      /   Reply  / 
  3. Thijs

    Martine zou als recast dus nooit werken. Die rol was zo gaaf doordat Inge perfect die koelbloedige zakenvrouw kon spelen.
    Lone van Roosendaal zou in de buurt komen, maar Martine krijg je er nooit mee terug. Ze zou ook niet meer in het karakter van de serie nu passen. De tijd dat de bad guys alles écht hard speelden is toch wel voorbij.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>