Dave Mantel vertrekt uit GTST

vr19.Ele.286512.d976a007-89919929.DaveMantelzetMeerdijkopznkopHet moet zo ongeveer de langste gastrol ooit zijn geweest, die van rechercheur Menno Kuiper. Ruim een jaar liep Dave Mantel op de set van Goede Tijden Slechte Tijden rond, maar nu komt daar een einde aan. Zijn karakter Menno verlaat het soapdorp. “Het was heel verdrietig op de set, je hebt toch anderhalf jaar keihard samengewerkt, heel close.”

De verhaallijn van Menno is in maart omgeslagen, toen bleek dat hij last had van agressie en dat botvierde op zijn man Lucas Sanders. Die ondergaat de mishandeling in eerste instantie gedwee, maar deze maand werd de situatie onhoudbaar. En publiek. Afgelopen dinsdag was nog te zien hoe Menno een hotelkamer kort en klein sloeg.

Dave zegt over de verhaallijn: “Ik ben blij dat het niet alleen maar een verhaaltje is geworden van man slaat zijn man. Maar dat het voortkwam uit liefde, angst en frustratie.”

Ondertussen is de liefdescarrière van Lucas er eentje van heel veel brokken. “De ene overlijdt in z’n armen aan Ebola, de ander is Turks en die kan er allemaal niet zo goed tegen. En deze slaat me. Tja, op naar de volgende”, zegt acteur Ferry Doedens in RTL Boulevard.

Zie ook:
- Zomercliff GTST: Sjors vastgebonden in water gedumpt
- Toprak: Grote verrassing voor Nuran in GTST
- Peter Faber in GTST; oude vlam Maxime?
- Zomercliff GTST 2014 bestaat uit veel kleine cliffhangers

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Dave Mantel vertrekt uit GTST

  1. Vinn

    Al was het altijd duidelijk dat het een gastrol was, had ik stiekum hoop dat hij de plek van Rik zou innemen. Zonde dat hij gtst verlaat het was een erg goede acteur en ook Menno was een interessant personage.

    Ik ben wel benieuwd wie Rik nou gaat vervangen en of en hoe snel Lucas weer een nieuwe liefde krijgt.

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Nieuwspiet! :)

      /   Reply  / 
  3. Mark

    Dit jaar trouwens 15 jaar De Club van Sinterklaas. Jubileum! :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>