Dode zee decor van 5000ste GTST

gtst 5000Over een maand zendt RTL de 5000ste GTST uit en deze speelt zich deels af rond de Dode Zee. Daar vertoeft Nina met Vincent in een poging om haar relatie te redden. Tegelijkertijd wordt het Lorena te heet onder haar voeten in Nederland nu ze Ludo afperst, dus lokt ze Lucas mee voor een snoepreisje naar Israël.

Voor de gelegenheid maakt RTL een dubbele aflevering die op 10 oktober wordt uitgezonden. Natuurlijk krijgt het buitenlandavontuur een onverwachte wending, want ‘wat een romantische vakantie had moeten worden, loopt heel anders af’.

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Dode zee decor van 5000ste GTST

  1. Jolanda

    hoelang is lucas met de flexwet want volgende week komt hij alweer terug kan toch niet want voor de zomerstop was hij met de flexwet en je krijgt altijd 3 maanden en voor lucas word dat maar 2 maanden kan toch niet.

      /   Reply  / 
    1. YvonShorty

      Omdat de zomerstop er tussen zit is het korter.

        /   Reply  / 
  2. Patrick

    Waarschijnlijk krijgt Nina een ongeluk, zodat ze er uit kan om in het echt te bevallen.

      /   Reply  / 
  3. gtstfites

    Het is trouwens 17 oktober niet op 10 oktober. Ik denk dat Nina om komt

      /   Reply  / 
  4. Jolanda

    ze zeggen dat marly van der velden bevallen is van een dochter kan helemaal niet ze was in maart zwanger het is dan pad 6 maanden is erg vroeg geboren toch en het is niet te zien in gtst ik zag een keer haar buikje in gtst niet zo dik was ze kan niet.

      /   Reply  / 
  5. Jeroen65

    Uhh Jolanda, je weet toch wel dat zwangerschappen meestal pas na 3 maanden bekend worden gemaakt als zeker is dat die eerste maanden goed zijn verlopen. Waarschijnlijk was de toen in maart dus al 3 maanden zwanger en klopt het dus weldegelijk qua tijd.

      /   Reply  / 
  6. Jolanda

    goed jeroen maar ze zit nog in gtst en 17 oktober is de 5000ste aflevering en op die foto is ze erg dik en dat mag niet gezien worden toch als ze 5 aflevering per dag opnemen dsn kan ze ernog inzitten want 18 augustus zijn ze weer begonen met de opnamen en 23 september is marly bevallen van haar dochter ze nemen 2 weken van tevoren op zal wel 5 per dag zijn geen 1 perdag anders komt het niet uit met haar zwangerschap ze is al met zwangeschap verlof.

      /   Reply  / 
  7. Jolanda

    het kan kloppen van marly van der velden want de 5000ste aflevering die 17 october word uitgezonden is half juni gemaakt dus ze was dan al met zwangeschap in de zomerstop dan zou ze in december weer komen ze krijgen meestal 6 maanden zwangerschap verlof dua we missen haar niet lang in gtst.

      /   Reply  / 
  8. Stephanie

    als het van bergen zou zijn die vermoord is of Nick als Ronald Verkerk is komt Nina in de woestijn er dan pas achter waar ze mee bezig is zij vraagt Vincent ten huwelijk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>