GTST: Jette van der Meij hoopt op terugkeer soapzoon Sil

jette van der meij laura selmhorstJette van der Meij, die vandaag de leeftijd van 60 bereikt, speelt al sinds de eerste aflevering in Goede Tijden Slechte Tijden als Laura Selmhorst. Tegenwoordig is ze een soort edelfigurant; iemand die overal in Meerdijk opduikt, maar misschien eens in de twee jaar een echte verhaallijn krijgt. Dat vindt de actrice wel prima, al hoopt ze vurig dat haar soapzoon Sil Selmhorst nog eens uit de gevangenis komt.

Sil is veroordeeld voor de moord op Rutger Goedhart, de rotzak waarmee Laura bijna in het huwelijksbootje stapte. In Avrobode vertelt de actrice: “Op dit moment is mijn functie in de serie wat veranderd. Laura is rustiger en stabieler geworden. Maar met hun niet-aflatende creativiteit bedenken de schrijvers altijd weer iets. Waar ik zelf op hoop? Ik zou heel graag willen dat mijn zoon Sil uit de gevangenis komt, ik zou wel een nieuwe liefde willen of Ludo eens flink te grazen nemen.”

Voorlopig wijst niets er op dat Jette de soap gaat verlaten, al zou het toch zomaar eens kunnen gebeuren. “Ik ben nu op een punt in mijn leven gekomen dat ik er naar verlang om niet alleen maar te werken. Misschien ga ik wel een tijdje heel veel daten!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>