GTST: Christophe Haddad terug als Nick Sanders

christophe haddad nick sandersAanstaande vrijdag ontdekt Ludo Sanders wie zijn grote rivaal is, maar fans van Goede Tijden Slechte Tijden hebben het mysterie al ontrafeld. Het blijkt dat Ludo’s zoon Nick hem het leven zuur maakt. En dat gaat ontzettend veel gevolgen hebben voor heel wat mensen in Meerdijk.

Nog even een resumé: in de 5000ste aflevering is te zien hoe de stinkende zakendeal van Sanders Inc verwikkelt in een persoonlijke vete, als een poging tot ontvoering op Nina Sanders mislukt – maar Lucas Sanders wel wordt meegenomen. Niet veel later treft Ludo zakenman Rogier Veltman dood in zijn huis aan.

Ludo ontdekt dat niet Rogier maar iemand anders hem dwarszit, en concludeert dat het een persoonlijke vete moet zijn. Hij noemt nog de namen van Martine Hafkamp en Marcus Sanders als mogelijke daders, maar niet de naam van Nick. Logisch, Ludo weet niet beter dan dat Nick twee jaar terug is omgekomen bij de explosie in zijn stallen.

paspoort nick sandersIn de aflevering van gisteren is te zien hoe Ludo op slinkse wijze heeft afgesproken met zijn rivaal in een parkeergarage. In de uitzending maandag (die al online vooruit te kijken is) ontdekt een detective dat de auto op naam staat van ene Ron Verkerk. Dat is dan weer een kortere versie van Ronald Verkerk, de naam die op het valse paspoort staat van Nick Sanders die in 2012 dus Meerdijk verlaat.

RTL Boulevard heeft gisteren overigens een foto getoond waarop acteurs Oscar Aerts (Vincent) en Christophe Haddad (Nick) te zien zijn tijdens opnames, een foto ingezonden door een kijker.

Nick heeft dus zeker nog een appeltje te schillen met Ludo, maar ook met zijn tante Maxime, die hem op alle mogelijke manieren heeft dwars gezeten. En hoeveel voelt Sjors nog voor deze oude vlam?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “GTST: Christophe Haddad terug als Nick Sanders

  1. Cees

    4500e aflevering?
    Volgens mij was dat de 5000e toch ?

      /   Reply  / 
  2. Quando

    Eindelijk komt nick terug!

      /   Reply  / 
  3. hoi

    Reinier, niet Rogier

      /   Reply  / 
  4. gtstfites

    Ik hoop dat Valentijn terugkeert.

      /   Reply  / 
  5. ano

    nou lekker dan, verraders.

      /   Reply  / 
  6. Linda12

    Ik ben blij dat hij terugkeerd, Ik vind hem al vanaf mijn 9de jaar vond ik hem knap, Ik ben blij dat hij terug komt en heel misschien gaat Sjors weer met hem want op die manier zei ze dat Sjors Bing en Tim los laat, ze gaat met Nick verder, haar echte vriendje aka ex.

      /   Reply  / 
  7. Martine Hafkamp

    Ik kom alleen terug als Ludo uit de serie gaat…. als zijn……

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>