GTST: Nick Sanders nu wel dood bij explosie?

gtst explosieGoede Tijden Slechte Tijden begint het nieuwe jaar explosief. RTL heeft een promo vrijgegeven voor de eerste helft van januari en daarin is te zien hoe een auto tot explosie wordt gebracht. Vermoedelijk zit hier iemand van de cast in. En het zou niet heel gek zijn, wanneer dit Nick Sanders (Christophe Haddad) betreft.

Want in de cliff van afgelopen vrijdag is te zien hoe Ludo Sanders vanuit de gevangenis opdracht geeft om voor eens en altijd met Nick af te rekenen. De twee zijn op ramkoers gekomen nu Nick weigert tot een consensus te komen.

In de promo van 30 seconden is te zien hoe de stilstaande auto de lucht ingaat. Niet veel later zien we Vincent (Oscar Aerts) geschrokken opkijken. Vincent heeft veel scenes met zijn biologische moeder Maxime en met Nick.

Verder zien we dat de bokswedstrijd in Boks een interessante twist krijgt, doordat Bing in de ring klappen uitdeelt. En die lijkt furieus te zijn als hij zijn oogappeltje Sjors met een ander ziet zoenen. Tot slot ook leuke verhaallijntjes: de liefde viert hoogtij tussen Wiet & Anna en Noud & Sasha.

Bekijk de promo:

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “GTST: Nick Sanders nu wel dood bij explosie?

  1. Jolanda

    SPANEND DE EXPLOSIE MAAR HET KAN NIET GAUW ZIJN WANT LIEKE VAN LEXMOND KOMT ER OOK NOG IN IN GTST DUS ALS NICK HET NIET OVERLEEFD DAN HOEF LIEKE NIET MEER TE KOMEN.

      /   Reply  / 
  2. Laila

    Ja maar meid, dat klopt niet. Op meerdere sites staat bevestigd dat lieke sowieso voorlopig niet meer terugkomt in gtst, maar dat ze dat wel ooit wil doen.

      /   Reply  / 
  3. anna

    ik denk dat maxime het slachtoffer wordt, maar dat ze er ook weer ongeschonden uitkomt

      /   Reply  / 
  4. gtstfites

    Vincent overleefd het zoiezo hij is getuige zie promo.

      /   Reply  / 
  5. Jolanda

    ik heb het zelf gelezen dat lieke van lexmond even terug komt in gtst op de site van gtst toets in google gtst en daar stond het.

      /   Reply  / 
  6. dorina

    paul de leeuw
    ik wil heel graag meedoen met Vladip met de vragen erbij maar ik weet niet of ik alles fout heb gedaan hebt eigenlijk ik wil wel proberen

    groetjes dorina de jong

      /   Reply  / 
  7. jannes

    Gaat niet dood aflevering al gezien

      /   Reply  / 
  8. rinze

    Gaat niet dood. Nick blijft leven
    gezien in de Aflevering.. van woensdag

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>