GTST kort door de bocht met nieuwe liefde Sjoerd

sjoerd bouwhuisSoms komt liefde uit de lucht vallen, maar wat gisteren in Goede Tijden Slechte Tijden gebeurde, komt echt heel rauw op je dak. Eerst zien we Sjoerd Bouwhuis een blauwtje lopen bij Rikki de Jong. Sjoerd wil vervolgens al z’n frustraties er uit gooien in de sportschool, en daar gebeurt iets wat zelfs voor een soap wat kort door de bocht is.

Want uitgerekend als Sjoerd zich staat om te kleden, komt rechercheur Aysen Baydar binnenlopen. Ogenschijnlijk in privétijd, toch begint ze Sjoerd te vragen naar de vergiftiging van Darryl. Die reageert op zijn beurt geagiteerd, niet in de laatste plaats doordat z’n maatje Noud wordt verdacht.

Sjoerd maakt verbaal korte metten met Aysen op een wat denigrerende toon. Meteen is duidelijk dat Aysen, van huis uit heel dominant, erg onder de indruk is van iemand die haar een keer tegengas geeft. En van het ene op het andere moment staan de twee heftig te zoenen, terwijl ze daarvoor nooit naar elkaar op- of omkeken.

De schrijvers van GTST een beetje kennende, beginnen ze zo’n verhaallijntje niet om er daarna nooit meer iets mee te doen. Sjoerd en Aysen een nieuw soapsetje? Het zou zomaar kunnen, komt Aysen ook wat uit haar isolement. Maar raar is het wel.

GTST, 20.00 uur, RTL 4

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “GTST kort door de bocht met nieuwe liefde Sjoerd

  1. Vinn

    Aysen heeft ook met Vincent een one night stand gehad maar wordt idd tijd dat ze iemand krijgt alleen is dit echt een rare combi. Ik was er altijd van overtuigt dat Aysen en Noud wat zouden krijgen

      /   Reply  / 
  2. Angelo

    hoi

      /   Reply  / 
  3. jimmy

    Sjoerd komt uit barendrecht, hij weet heus wel hoe hij een turkse chick moet platneukem / kontneuken.

      /   Reply  / 
    1. lovje

      Wat een taal Jimmy! Aysen speelt vet goed, je haat haar vaak omdat het echt vet goed overkomt!! Knappe meid bovendien :)

        /   Reply  / 
  4. Margo Odijk

    Een van de dames van GTST in de uitzending van vrijdag jl. had zo’n leuke ketting. Een grove zwarte schakelketting. Weet iemand van welk merk dat is of waar ik dat kan kopen??
    Ik hoor het graag.
    Margo Odijk

      /   Reply  / 
    1. willeke

      Hey Marga, dan kun je het beste de redactie van GTST even mailen.

      Groetjes willeke

        /   Reply  / 
  5. Richard

    Ik durf te wedden dat Aysen zijn hete klodders zaad wil doorslikken.

      /   Reply  / 
  6. lovje

    Redactie mag van mij de VULGAIRE reacties verwijderen!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>