GTST: Oudere broer Aysen Baydar nieuw in Meerdijk

juvat westendorpIn 2012 zijn ‘de Turkse zusjes’ Nuran en Aysen Baydar Meerdijk binnengewandeld. En wat blijkt? Die twee hebben ook nog een oudere broer waarover nooit een woord is gevallen in Goede Tijden Slechte Tijden. Maar komende week maakt Ardil Baydar zijn opkomst. Deze rol wordt gespeeld door Juvat Westendorp.

Het blijkt dat Ardil en Aysen niet heel goed door een deur kunnen. De twee zijn elkaar al jaren uit het oog verloren en Aysen gaat hem in eerste instantie vooral uit de weg. Zijn komst naar Meerdijk maakt haar ook woedend. En dat lijkt alles te maken te hebben met een geheim uit haar verleden. Komen we dan eindelijk te weten waardoor Aysen zo kil en machtsbelust is?

Juvat vertelt in RTL Boulevard: “Ardil maakt gauw maatjes, krijgt al snel een bijnaam in de serie maar is wel een avonturier en dat zorgt ervoor dat hij in situaties terechtkomt waar hij liever niet in had gezeten.”

Natuurlijk krijgt Ardil ook te maken met andere Meerdijkers. “Er komen scènes waarin ook ik uit de kleren ga”, bekent Juvat. “Ik krijg een affaire met iemand van wie je het niet zou verwachten en ja, ook mijn shirtje gaat uit.”

Juvat is bekend van So You Think You Can Dance 2011, en acteerde eerder in de BNN-flop Who’s In Who’s Out en RTL 5-soap Malaika.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “GTST: Oudere broer Aysen Baydar nieuw in Meerdijk

  1. Senna

    Ik vind het eggg stom hoor

      /   Reply  / 
  2. Jolanda

    ik vind hem niks aan ik hoop dat hij maar een gastrol heeft geen vast contract het is toevallig geen turk maar hij speelt wel een turk hij is van afkomst surinaams/nederlands maak niet uit hij mag er voor mij uit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>