Marly van der Velden eindelijk terug in GTST

marly van der velden gtstHeel lange tijd is het onduidelijk geweest: keert Marly van der Velden na haar zwangerschapsverlof nou terug in Goede Tijden Slechte Tijden of niet? Want haar karakter Nina ligt al wel heel lange tijd in (kunstmatige) coma met een steeds verder verslechterende situatie. De gesprekken over ‘kwaliteit van leven’ en het uitzetten van de beademingsapparatuur zijn aan de orde van de dag in huize Sanders de afgelopen weken. Maar vrijdag is daar dan toch plotseling verandering in gekomen. En is zelfs Marly al in een glimp te zien geweest.

Natuurlijk, in een soap moet je alles niet tegen de meetlat van de realiteit leggen. Want dan kom je heel erg bedrogen uit. En ook in de realiteit heb je medische wonderen, dus in die zin mogen we als kijkers niet klagen. Maar ik kan me inmiddels niet meer aan de indruk onttrekken dat Nina Sanders over een maandje alweer vrolijk door Meerdijk huppelt, alsof er nooit iets aan de hand is geweest. Van haar eerdere halfzijdige verlamming was tot de noodlottige val bij de 4000ste aflevering immers ook nog weinig te merken.

Dat gezegd hebbende: fijn dat Marly weer terugkeert. Nina mag dan een verwend meisje zijn, ze voegt wel degelijk iets toe in het palet van karakters van GTST. Nina zorgt voor een spannende dynamiek binnen de Sanders-clan en is ook een brug tussen die toch wat geïsoleerde familie en de rest van Meerdijk. Ik verheug me al weer op de goeie ouwe Nina.

GTST, 20.00 uur, RTL 4

1 Reacties // Reageer

One thought on “Marly van der Velden eindelijk terug in GTST

  1. gtstfites

    Het was de 5000e aflevering maakte ze de val niet de 4000e.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>