Marly stelde schrijvers GTST voor uitdaging

marly van der veldenMarly van der Velden is terug in Goede Tijden Slechte Tijden, gisteren opende haar alter ego Nina Sanders haar ogen na een maandenlange coma. En die verhaallijn had heel wat voeten in de aarde, want de zwangerschap van de actrice heeft de schrijvers van GTST voor een flinke uitdaging gesteld. “Opeens moest alles anders.”

Marly vertelt aan De Telegraaf: “Gewoonlijk wordt er al flink vooruit gewerkt. Omdat de 5000e aflevering er aan zat te komen, was er nog meer ver van tevoren bedacht. Toen ik meldde dat ik zwanger was, moesten de schrijvers zich even achter de oren krabben. Opeens moest alles anders. Ik vind het geweldig hoe de schrijvers het verhaal rond Nina hebben bedacht.”

In het werkelijke leven is het altijd maar afwachten hoe iemand uit een coma ontwaakt. Ook in het geval van Nina is het onduidelijk of en hoeveel hersenschade er is. Marly: “Nina krijgt een flinke shock te verwerken. Het wordt de komende dagen nog spannend.”

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>