Einde van een tijdperk: Jef vertrekt uit GTST

bartho braat jef gtstGoede Tijden Slechte Tijden verliest een icoon. Acteur Bartho Braat kondigt aan dat hij de rol van Jef Alberts aan de wilgen hangt. Voorlopig is de kroegeigenaar nog te zien in de soap, maar na de zomer vertrekt hij uit Meerdijk. En dat is toch wel het einde van een tijdperk.

Jef en Laura gelden als de twee oudgedienden van de soap. Laura is vanaf het eerste uur te zien in GTST, haar zwager Jef volgt echter al in seizoen 2. Bartho heeft er dus ruim 20 soapjaren opzitten. Een periode waarin hij alles meemaakt: scheidingen, huwelijken, een bestaan als zwerver, faillissement van z’n zaak, bijna-dood-ervaringen en het adopteren van een kind.

Bartho ligt toe in Weekend: “Ik heb er nu 24 jaar in gezeten, dus ik vind het wel genoeg. Ik wil nu wat anders. Toneel vind ik namelijk ook erg leuk en zo zijn er nog wat dingen.” De acteur geeft aan al eerder met het idee gespeeld te hebben om te stoppen, maar nu is de tijd dus rijp.

Hoe Jef uit Meerdijk vertrekt, en of het een open einde is of een fatale ontknoping, blijft nog even geheim.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Einde van een tijdperk: Jef vertrekt uit GTST

  1. Ronald

    Hij zat er al in in seizoen 1

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>