GTST-ster Robin Martens ontplooit zangcarrière door soap

robin martensRobin Martens is dagelijks te zien als Rikki de Jong in Goede Tijden Slechte Tijden, maar haar ambities reiken verder dan Meerdijk alleen. De actrice ziet ‘t wel zitten om een carrière als zangeres te ontplooien. De verhaallijn met haar alter ego die net een platencontract heeft binnengesleept, komt in die zin als geroepen. “Ik wil wel de Nederlandse Rihanna worden!”

Vanavond zingt Rikki haar nieuwe single in de soap, Voor Altijd Vanavond. Net als bij de ballad Waar Ben Jij? verschijnt dit nummer ook echt als downloadable single. De vorige keer leidde dat tot een nummer 1-notering in de iTunes chart, een soort dagkoers voor singles. In de daadwerkelijke Single Top 100 kwam het nummer tot een bescheiden 61ste plaats. Robin hoopt op een herhaling van dit succes.

Robin/Rikki is niet het eerste zangtalent in de soap. We kennen allemaal nog Linda, Roos & Jessica, maar ook Ferry Doedens en Lieke van Lexmond hebben bijgebeund als muzikant. Robin gaat die voorbeelden achterna, vertelt ze in RTL Boulevard. “Ik ben te boeken als Rikki ja, als de zangeres. Bruiloften dat lijkt me heel erg leuk.”

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “GTST-ster Robin Martens ontplooit zangcarrière door soap

  1. Henri V

    Wat een plaatje :-) !

      /   Reply  / 
  2. zenja

    Robin ik ben trots op je. Ik heb filmpje gezien van toen en ben zo trots dat je zo ver bent gekomen.

      /   Reply  / 
  3. Tineke1976

    Sorry maar ik vind haar nou niet heel erg mooi zingen.

      /   Reply  / 
  4. charlie

    Sorry, ik vind haar ook niet geweldig zingen. Bij the voice zouden ze niet omdraaien denk ik.

      /   Reply  / 
  5. Nietgoedsnikki

    Laat dat kattengejank maar

      /   Reply  / 
  6. Nicole

    Kan iemand die persoon die die idiote popster verhaallijn bedacht hebben ontslaan!!! Wie heeft dat in hemelsnaam bedacht.GTST begon de laatste jaren net weer ietsje geloofwaardiger te worden en dan komen ze weer met zoiets aanzetten. En wie heeft die meid wijs gemaakt dat ze kan zingen. Wij ergeren ons elke keer weer DOOD als ze gaat bleren!!! Geluid gaat standaard op mute of we zappen weg. Goed gedaan gtst…..NOT!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>