Ruud Feltkamp: Absoluut weer terug in GTST

ruud feltkampRuud Feltkamp mag dan eerder deze maand tamelijk onverwacht Meerdijk zijn uitgelopen, het betekent absoluut niet het einde van de acteur in de soap. De 25-jarige Ruud had ècht even behoefte aan een break, maar kan zijn alter ego Noud Alberts niet missen. “Ik merk dat nu ik er een half jaar uit ben, het werk mis. Dus ik zie mezelf niet zonder GTST, daar is absoluut geen sprake van.”

Het vrijwillige vertrek is dan ook een weloverwogen besluit, zo licht hij toe aan RTL Boulevard. “Ik ben eigenlijk al sinds mijn negende aan het werk, met Kruimeltje. En sinds mijn 15de speel ik vast in GTST. Dus ik heb heel veel gewerkt, met heel veel plezier, alleen doe ik het nu zo lang. En als ik de kijkers met volle overgave het acteren wil geven, dan heb ik nu een pauze nodig om even te relaxen.”

Die pauze benut hij met vakanties, onder andere naar Australië, en met zijn deejay-ambities. Onder de naam Rudi Feral is hij te boeken en dat doen organisatoren best gretig. Maar op een gegeven moment duikt hij dus weer op tussen het bordkarton. “Ik ben heel trots dat ik zo’n serie als GTST mag zitten, dat is echt kicken.”

Zie ook:
- Ruud Feltkamp neemt sabbatical van GTST

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>