Bianca Bouwhuis weg uit Goede Tijden Slechte Tijden

elvira out cynthia abmaFans van Goede Tijden Slechte Tijden zien vanavond waar ze al voor vreesden: Bianca Bouwhuis verlaat de serie. Vrijdagavond is te zien hoe ze levenloos in bed ligt, vanavond blijkt dat een hartstilstand haar fataal is geworden. Daarmee komt er een einde aan de soapcarrière van Elvira Out, die de rol zo’n twee jaar terug overnam van Cynthia Abma.

Het overlijden van Bianca zorgt meteen voor hoofdbrekens in Meerdijk. Eerder deze maand wordt duidelijk dat zij Ardil Baydar een duwtje gaf, waardoor hij uit het raam van Boks viel – en overleed. Net op de dag dat Bianca zichzelf wil aangeven bij het politiebureau, hebben zich twee andere Meerdijkers al gemeld. Wiet van Houten laat zich vasthouden zonder bekentenis, terwijl Sjoerd Bouwhuis juist de schuld op zich wil nemen om te voorkomen dat zijn moeder de bak indraait.

Het beloven nog een paar turbulente weken te worden tot aan de zomercliff van dit seizoen, die op 3 juli wordt uitgezonden.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bianca Bouwhuis weg uit Goede Tijden Slechte Tijden

  1. nabila

    erg wel heel erg vreselijk verhaal

      /   Reply  / 
  2. Vinn

    Buiten het feit dat Elvira de rol perfect heeft overgenomen als Bianca. Ik ben nog nooit zo snel gewend geweest aan een recast snap ik niet dat Bianca er nu al uit is. Eerst geven ze haar ALS waarmee ze eindelijk weer eens orgineel zijn. De ziekte is (redelijk) onbekend in Nederland en het had een mooie verhaallijn kunnen worden omtrent deze ziekte waarbij Bianca uiteindelijk sterft, over 2 a 3 jaar. Maar nee naast dat Bianca ALS heeft moest ze ook een moord plegen (lees perongeluk iemand uit het raam duwen) waarbij ze hoogstwaarschijnlijk in de gevangenis zoi belanden maar dit was nog niet (snel) genoeg en moet ze uiteraard voordat ze zou bekennen overlijden aan een hartstilstand. ZONDE!

      /   Reply  / 
  3. kimberley pex

    Ja , waarom ??? Ik zie totáál t nut niet in van deze verdwijntruc? Zijn ze aan t bezuinigen bij GTST . De hele cast, zijzelf en de kijkers weten niet waarom Bianca wegmoest. Nou zeg, t is nu alleen nog maar Slechte Tijden. Wrang.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>