GTST 25 jaar: Ierland decor dubbele aflevering

gtst castfotoOp 1 oktober tikt Goede Tijden Slechte Tijden de 25 jaar aan en dat wordt gevierd met een dubbele aflevering, grotendeels in het buitenland opgenomen. Actrice Marly van der Velden verklapt aan RTL Boulevard dat dit in Ierland is geweest. “Ik kan wel verklappen dat ik na Israël vorig jaar meteen na Ierland ga”, vertelt ze in een item over de contractverlenging voor de soap.

Ook Ferry Doedens zinspeelt op een scoopje: “Misschien krijgt mijn karakter Lucas wel een vriendje, wie weet?” En misschien is dat vriendje wel de nieuwe aanwinst Buddy Vedder, die over twee weken Meerdijk binnenwandelt als Rover Dekker (de zoon van Linda Dekker)?

RTL heeft dinsdag bekend gemaakt dat de zender nog minstens vier jaar door wil met de soap, iets wat de GTST-acteurs al een tijdje weten. Marly: “We hebben recent de zomercliff bekeken, toen werd het medegedeeld. Daar hebben we wel een drankje op gedronken natuurlijk.”

Jette van der Meij, vanaf de eerste aflevering te zien in GTST, is vol vertrouwen over de soap. “Alles stopt een keer, maar deze serie gaat mij overleven.”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “GTST 25 jaar: Ierland decor dubbele aflevering

  1. Robin

    Het zou ook eens een keer niet om Nina gaan. Elke jubileumaflevering moet blijkbaar om ons prinsesje dat geen kledingsmaak heeft gaan.

      /   Reply  / 
  2. Jolanda

    je heb helemaal gelijk ROBIN het is altijd NINA NINA en nog eens NINA.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>