Vete Bing en Ludo tot kookpunt in zomercliff GTST

ludo bing gtst zomercliffVolgende week vrijdag is de seizoensfinale van Goede Tijden Slechte Tijden en RTL brengt vandaag iets naar buiten over de inhoud. Everon Jackson Hooi en Erik de Vogel spelen hierin een hoofdrol, hun karakters Bing en Ludo boteren niet en dat komt tot een kookpunt. Lees verder voor de spoilers.

“Nu Nina en Bing aan iedereen verteld hebben een stel te zijn, blijken de reacties nogal uiteenlopend. Janine en Sacha zijn blij voor Nina, maar Lucas kan Nina’s keuze totaal niet begrijpen. Ludo doet voor zijn oogappel zijn best om Bing een kans te geven en nodigt hem uit op een dagje kleiduivenschieten. Bing gelooft helemaal niets van Ludo’s toenaderingspoging maar gaat toch op de uitnodiging in. Al snel blijken de twee mannen niet tot elkaar te kunnen komen. De gemoederen lopen zo hoog op dat één van de twee het er misschien wel niet levend vanaf brengt.

Wanneer Vincent inziet dat Maxime en hij nooit een normale band kunnen opbouwen, besluit hij toch te verhuizen naar Amerika om daar zijn vleugels uit te slaan en een carrière met X Selfie voort te zetten.

Lucas organiseert in Boks een afscheidsfeest dat zo gigantisch uit de hand loopt, dat de chaos niet te overzien is. Rikki, Thijs, Sjoerd, Maxime, Anna, Sacha, Lucas en Jef worden na een avond met overmatig veel drank wakker op plekken en in situaties die hun leven totaal op hun kop zetten. De avond heeft verre gevolgen voor hun vriendschappen en relaties. De manier en plek waarop Wiet ontnuchtert spant echter de kroon. Zij ontwaakt hoog in de lucht. Met een wildvreemde jongen…”

De cliff van GTST is op vrijdag 3 juli te zien.

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Vete Bing en Ludo tot kookpunt in zomercliff GTST

  1. gtstfites

    Ludo kijkt net of hij door zijn rug is gegaan 😂

      /   Reply  / 
  2. marlou

    Fijn dat de verhaallijn bekend is. Waarom wordt dit nu verteld. Dag spanning.

      /   Reply  / 
    1. Manuela

      Je had het ook niet hoeven lezen!

        /   Reply  / 
  3. SFJ

    Geinspireerd door the Hangover?

    100% dat Wiet naast die zoon van Linda wakker wordt

      /   Reply  / 
    1. gooitske

      ja dat ik ook dat wiet naast Linda haar zoon wakker wordt

        /   Reply  / 
  4. gooitske

    misschien overleefd ludo het niet wordt wiet naast de zoon van linda wakker en aysen die ineens flauwvalt

      /   Reply  / 
  5. Cory

    Ik vind dat sommige verhaallijnen steeds slechter geschreven worden. Bijvoorbeeld, de schrijver die het Ludo-draadje schrijft heeft zich niet goed in het karakter ingelezen en laat hem (voor Ludo) onwaarschijnlijke dingen doen, en dat terwijl zijn persoonlijkheid al gegroeid was.

    Misschien is het dezelfde schrijver die de verhaallijn van Nina bedenkt. Ook zo slecht. Eendimensionaal, niet goed ingelezen. Onwaarschijnlijk dat een volwassen vrouw met een kind die zóveel heeft meegemaakt doet zoals ze nu doet.

    Het is teveel op het effect en op de emoties bedacht, maar kijkers moeten zich ook in de redenen van de emoties in kunnen leven. Bovendien kennen ze de personages; dus het is geen nieuw verhaal. Voor de schrijver wel, maar niet voor de kijker.

    Ik zou andere schrijvers binnenhalen, want dit is echt beneden de maat.

      /   Reply  / 
  6. Petra

    Ludo word in zijn rug geschoten door de geweer die bing op de grond gooit en dan gaat hij af en de kogels komen in de rug en de geweer wijst naar boven dus mogelijk ook kogels in zijn hoofd. Je kon duidelijk zien dat Ludo stierf. en dit is heel vreselijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>