Ruud Feltkamp terug op set GTST voor castfoto

ruud feltkampHet nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden begint pas eind augustus weer, maar de cast was gisteren bijeen voor de fotoshoot. En daarbij was ook een oude bekende te zien: Ruud Feltkamp. Hij is begin mei uit Meerdijk vertrokken voor een sabbatical van het acteren, waarbij hij beloofde absoluut weer terug te keren in de soap. Onduidelijk is wanneer exact. Ondertussen lijkt het er steeds meer op dat Oscar Aerts (Vincent Muller) echt vertrekt, hij was gisteren afwezig bij de fotoshoot.

Dat hoeft niet per se het einde te betekenen; in het verleden ontbrak een acteur wel vaker op de dag van de shoot, om dan later in de groepsfoto gephotoshopt te worden. In de serie is te zien hoe Vincent momenteel zijn emigratie naar de Verenigde Staten voorbereid. Maar op een afscheidsfeest in de seizoensfinale (vrijdag te zien) gebeurt er van alles, wat zijn vertrek zou kunnen dwarsbomen.

Omdat GTST in oktober zijn 25ste verjaardag viert, is het thema van de castfoto dit keer feestelijk en glamourous. In RTL Boulevard is te zien dat de acteurs in grijs- en blauwtinten er heel chic uitzien. Ook de familie van Linda Dekker is present voor de shoot, op internet gaan inmiddels geruchten dat in een flits ook Linda’s dochter Sam al te zien is in het item van RTL Boulevard.

De castfoto wordt doorgaans eind augustus vrijgegeven aan de pers, het resultaat laat dus nog even op zich wachten.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ruud Feltkamp terug op set GTST voor castfoto

  1. Vinn

    Oscar gaat echt weg heeft hij zelf aangegeven bij rtl.. Wel zonde laten ze hem eerst komen als de verloren zoon van en vervolgens is er vrij weinig mee gedaan.
    Mocht hij zelf niet terug komen/willen zou ik gaan voor een recast volgend jaar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>