Seizoensfinale GTST: Vetes Bing & Ludo en Maxime & Anton

ludo bing gtst zomercliffHet 25ste seizoen Goede Tijden Slechte Tijden wordt vanavond afgesloten met de welbekende zomercliffhanger. Dit jaar niet meerdere verhaallijnen die samenkomen in één grote freeze, maar een aantal verhaallijnen die elk tot een eigen climax komt. Waarbij het kleiduivenschieten van Bing Mauricius en Ludo Sanders op voorhand het meest in het oog springt.

De toenaderingspoging van Ludo lijkt uit te lopen op een fiasco, getuige de vrijgegeven persfoto. We zien hoe Ludo knielend neerstort, ogenschijnlijk in zijn rug geraakt door het geweer van Bing. Het zou de tweede keer zijn dat Ludo zich laat neerknallen in de zomercliff.

Maar er spelen meer verhaallijnen. Maxime Sanders en Anton Bouwhuis hebben een hoog oplopende vete, door de betrokkenheid van Bianca bij de dood van Maximes geliefde Ardil. Beide hebben beloofd elkaar volledig ten gronde te richten en lijken vastberaden in hun missie.

Verder heeft Rikki de Jong zich in het nauw gewerkt door abrupt te stoppen met haar zangcarrière, waarbij Thijs Kramer zich als de hufter opstelt zoals we hem kennen: snel weglopen. En wat gaat Vincent Muller doen; verlaat hij echt Meerdijk, of is er iets of iemand die hem in het soapdorp kan houden?

De zomercliff 2015 wordt uitgezonden op één van de warmste dagen ooit, in kijkcijfers gemeten zal het de minst bekeken seizoensafsluiter ooit kunnen worden. Maar eind augustus, als GTST weer terugkeert, zit er vast weer zo’n 1,5 miljoen mensen op de bank.

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>