Ferry Doedens ontslagen bij GTST

foto: Nick van OrmondtAls donderslag bij heldere hemel is vandaag het vertrek aangekondigd van Ferry Doedens uit Goede Tijden Slechte Tijden. De vertolker van personage Lucas Sanders is ontslagen, zo bevestigt producent Endemol aan RTL Boulevard. “Dit vanwege het bij herhaling niet nakomen van productionele afspraken.” Nog voor het einde van het jaar is Ferry voor het laatst te zien in de soap.

Bij ‘productionele afspraken’ lijkt vooral op tijd op de set aanwezig zijn een belangrijke voorwaarde. Immers, zonder een hoofdrolspeler kan er geen scene niet worden opgenomen, terwijl er om de acteurs heen wel tientallen mensen klaarstaan voor de opname. Dat betekent een dure vertraging. Klaarblijkelijk is Ferry te vaak niet of niet op tijd op komen dagen.

Wrang is dat uitgerekend soapcollega Marjolein Keuning het nieuws wereldkundig moet maken, als vervanger van Albert Verlinde. De actrice zegt geschrokken te zijn van het besluit. “Ik ga hem missen. Ferry is een goede collega en heeft baanbrekende verhaallijnen gespeeld.” En dat klopt: van expliciete vrijscenes tussen twee mannen tot een kus met een Turkse kasthomo en een homohuwelijk. Keer op keer werden de verhaallijnen van Ferry (wereld)nieuws.

Ferry zelf is vandaag onbereikbaar voor commentaar.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>